Selamunaleyküm arkadaşlar uzatmadan söze geçmek istiyorum hani demiştik ya neden eşref ziya yorum yapmıyor?Yorum yapsa ne kadar güzel olur.Bende uzun bir süre düşündüm Ve sonunda kara verdim .Yönetimde olan arkadaşlarımız Eşref Ziya Terzi nin site hakkında ki ilk yorumlarını ve temennilerini görüntülü bir şekilde bizlere sunsunlar.Yasni demem o ki videoya alınsa .Tabi bu düşüncelerimi biraz çekinerek yazıyorum çünkü Eşref Ziya Terzi ve yöneticilerimizin böyle bir teklifi kabul ediceklerini sanmıyorumm ama ben yinede sizlerle payalaşmak istedim.
Olsun hayal etmesi bile güzel

Selam ve dua ile....
bence düşüncelerini çekinerk yazmana hiç gerk yok eğer olur bi tarafı varsa yönetim elinden geleni yapıyor.. fikrin de güzel inşallah olur
olmicak bişey değil, bende ne zamandır bahane arıyorum gitmeye. gazeteci bi yöneticimiz var. ayrıca akayda eşref ziyayla beraber. biz bi düşünelim:)fikir süper
işte bu... ömer kardeş yapar!(nası gaz veriom ama..) şaka şaka...

basit ve eğlenceli bir röportaj yapılabilir,ben ilerleyen safhada olsun istiyordum,ama fikir orjinal açıkçası
baklemeye gerk yok özay abi site eşref abiyi görmek istiyo bak yakında isyan bayreklerı dikilir bence hemen biran önce yapılsın hatta bugün...(hadi bi heyecana gelin..)
hadi bakalım inşallah herşey hakkımıza hayırlı olur eşref abiye selamlarımızı da iletin lütfen
Arkadaşlar göz önünde bulunmaması,ara sıra konsere gitmesi,ara sıra ropörtaj vermesi bir sanatçıyı daha cazip ve gizemli hale getirir...
Eşref Ziya'da da bu gizemin olması taraftarıyım,tamam foruma girsin yazsın,içimizden biri olduğunu göstersin v.s.
Ama bana göre yılda1 kez yazması bile yeterli,ben onu bir sanatçı olarak seviyorum,onun için sanatıyla varolacaktır.Yani benim için yazmış yazmamış mühim değil,eserlerinin içtenliğine önem veriyorum ben...
Sonuçta Eşref Ziya kendisine has gizemini korumayı bilecektir gibi geliyor bana ve bencede böyle olmalı...
katılıyorum özay abi her ne kadar eşref abiye bölüm açılmasını önerdiğimde yanlış anlaşıldığımı hissetsemde belirtmiştim zaten eşref abi her konuya değinemez sadece bayramda kandilde genele hitaben mesajlar diye önermiştim ne yazık ki tartışma konusu oldu aslında hepimiz aynı şeyi söylüyoruz fakat birbirimize düzgün anlatamadığımızdan dolayı birbirimizi de anlayamıyoruz. neesem eşref abi gerkeni yapar zaten en uygun şekilde..
evet.. bencede eşref abi yazsa da olur yazmasa da...
biz onu her durumda seviyoruz zaten.....