Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: EFENDİMİZE YAZDIĞIM MEKTUP..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
EN ÇOK SEN İ SEVDİM..

Unutulmaya yüz tutmuş sevginin barındığı bu dünyada asırlar öncesinden her saniye

kopup gelen,her saniye gönlümüzde yeniden doğan Resulullah ı sevdim..

Ya Habiballah ! Ben Seni sevdim.Seninle olan Senden olan herşeyi sevdim.Söylediğin

kelimenin her harfini,yürüdüğün yollardaki kum tanelerini, şefkatle okşadığın bir kediyi

sevdim..Ama en çok Seni en çok Seni sevdim...Kimi zaman Sensizliği sevdim , Bana

Seni arattığı için,umutlarımı sevdim arayışlarımı, yakarışlarımı , gözyaşlarımı sevdim kimi

zaman, daima Seni görmeyi arzuladığım için...

Ey Peygamber im! Karanlıklar içindeydim ve boğuluyordum,Beni kurtarmaya Sen in

sevgin yetti.Hüzünlendim ağladım, Beni ağlatmaya hasretin yetti.Seni özlemek

en çok Senin sevgini barındırmak içimde dünyanın en güzel şeyi...

Ben Seni sevdim , Seninle olan, Senden gelen Seni seven herkesi ve herşeyi sevdim..

Ashabının , Ehli beytinin aşkını...Sen atmışüç yaşında vefat ettin diye, kendini atmışüç

yaşından sonra karanlığa hapseden, Uhud da mübarek dişin kırıldı diye kendi dişlerini

kıran , Senin için canlarını vermeye hazır yiğitlerini sevdim..

Sana kalkan olan örümceği, Hira da Sana gülümseyen çiçekleri sevdim..Bir Gül aldım

elime, kokladım kokladım...Ben Senin Gül kokunu sevdim...

Bir gece mübarek parmağının ikiye ayırdığı Ay ı seyrettim belki bir iz kalmıştır diye..

Ay ı , güneşi yıldızları da sevdim.

Yürüdüğün yolları , tenefüs ettiğin havayı, Hatta Sana değdi diye Sana atılan taşları

sevdim... Seni, Seninle olan herşeyi , Kuranı nı , sünnetini , Hak aşkını , adını defalarca

söyleyip kalbimi titretmeyi sevdim..

AMA EN ÇOK SENİ EN ÇOK SENİ SEVDİM

BU MEKTUBUN SÖZLERİ BANA AİT ... İZMİR İN BİR NUMARALI RADYOSU YILDIZ FM DEKİ YARIŞMADA İKİNCİ OLMUŞTUM

ACİZANE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
Maşallah ,subhanallah bunlar ne güzel kelamlar.
Rabbim sevdana karşılık efendimizle gül bahçesini nasip eder inşAllah...
İkinci defa okuyorum ,bu zevki bana yaşattığınız için sonsuz teşekkürler ablam ..
Kaleme ,kelama kuvvet..
amin kardeşm inşallah öyle olur çok güzel olmuş bu şiir
...Eyvallah kardeşim. Rabbim bizleri O'nun yolundan ayırmasın..

Ufak bir karalama diyelim. Bizler ne O'nu anlatabilcek kadar aşığız ne de O'nu anlatabilcek kadar güçlü...

yine de O'na yazılan herşey güzeldir..bi kaç cümle de olsa..
çok güzel kalemine sağlık sağol paylaştığın için..
maşallah subhanallah bu ne güzel şiir valla altında ünlü birinn imzasını atsaydın inanırdımsmile

vahid 28

kalp emir verdimi kaleme neler yazdırmazki.
palaşım için teşekkürler..kardeşim
esttağfirullah bunlar ne güzel yorumlar böyle..
beğendiğinize çok sevindim..Allah razı olsun güzel kelamlarınız için..
ellerin dert yüreğin acı görmesin kardeşim Rabbim sevdanı vuslata eriştirsin inşaallah
yolun açık olsun
öncelikle tebrik ediyorum kardeş yüregine saglık....hakikaten herşey Onunla güzel oluyor devamı gelir inşallah madem beceri var bu yönde bekliyoruz.
Referans Adresler