13-02-2008, 16:08
EN ÇOK SEN İ SEVDİM..
Unutulmaya yüz tutmuş sevginin barındığı bu dünyada asırlar öncesinden her saniye
kopup gelen,her saniye gönlümüzde yeniden doğan Resulullah ı sevdim..
Ya Habiballah ! Ben Seni sevdim.Seninle olan Senden olan herşeyi sevdim.Söylediğin
kelimenin her harfini,yürüdüğün yollardaki kum tanelerini, şefkatle okşadığın bir kediyi
sevdim..Ama en çok Seni en çok Seni sevdim...Kimi zaman Sensizliği sevdim , Bana
Seni arattığı için,umutlarımı sevdim arayışlarımı, yakarışlarımı , gözyaşlarımı sevdim kimi
zaman, daima Seni görmeyi arzuladığım için...
Ey Peygamber im! Karanlıklar içindeydim ve boğuluyordum,Beni kurtarmaya Sen in
sevgin yetti.Hüzünlendim ağladım, Beni ağlatmaya hasretin yetti.Seni özlemek
en çok Senin sevgini barındırmak içimde dünyanın en güzel şeyi...
Ben Seni sevdim , Seninle olan, Senden gelen Seni seven herkesi ve herşeyi sevdim..
Ashabının , Ehli beytinin aşkını...Sen atmışüç yaşında vefat ettin diye, kendini atmışüç
yaşından sonra karanlığa hapseden, Uhud da mübarek dişin kırıldı diye kendi dişlerini
kıran , Senin için canlarını vermeye hazır yiğitlerini sevdim..
Sana kalkan olan örümceği, Hira da Sana gülümseyen çiçekleri sevdim..Bir Gül aldım
elime, kokladım kokladım...Ben Senin Gül kokunu sevdim...
Bir gece mübarek parmağının ikiye ayırdığı Ay ı seyrettim belki bir iz kalmıştır diye..
Ay ı , güneşi yıldızları da sevdim.
Yürüdüğün yolları , tenefüs ettiğin havayı, Hatta Sana değdi diye Sana atılan taşları
sevdim... Seni, Seninle olan herşeyi , Kuranı nı , sünnetini , Hak aşkını , adını defalarca
söyleyip kalbimi titretmeyi sevdim..
AMA EN ÇOK SENİ EN ÇOK SENİ SEVDİM
BU MEKTUBUN SÖZLERİ BANA AİT ... İZMİR İN BİR NUMARALI RADYOSU YILDIZ FM DEKİ YARIŞMADA İKİNCİ OLMUŞTUM
ACİZANE PAYLAŞMAK İSTEDİM...
Unutulmaya yüz tutmuş sevginin barındığı bu dünyada asırlar öncesinden her saniye
kopup gelen,her saniye gönlümüzde yeniden doğan Resulullah ı sevdim..
Ya Habiballah ! Ben Seni sevdim.Seninle olan Senden olan herşeyi sevdim.Söylediğin
kelimenin her harfini,yürüdüğün yollardaki kum tanelerini, şefkatle okşadığın bir kediyi
sevdim..Ama en çok Seni en çok Seni sevdim...Kimi zaman Sensizliği sevdim , Bana
Seni arattığı için,umutlarımı sevdim arayışlarımı, yakarışlarımı , gözyaşlarımı sevdim kimi
zaman, daima Seni görmeyi arzuladığım için...
Ey Peygamber im! Karanlıklar içindeydim ve boğuluyordum,Beni kurtarmaya Sen in
sevgin yetti.Hüzünlendim ağladım, Beni ağlatmaya hasretin yetti.Seni özlemek
en çok Senin sevgini barındırmak içimde dünyanın en güzel şeyi...
Ben Seni sevdim , Seninle olan, Senden gelen Seni seven herkesi ve herşeyi sevdim..
Ashabının , Ehli beytinin aşkını...Sen atmışüç yaşında vefat ettin diye, kendini atmışüç
yaşından sonra karanlığa hapseden, Uhud da mübarek dişin kırıldı diye kendi dişlerini
kıran , Senin için canlarını vermeye hazır yiğitlerini sevdim..
Sana kalkan olan örümceği, Hira da Sana gülümseyen çiçekleri sevdim..Bir Gül aldım
elime, kokladım kokladım...Ben Senin Gül kokunu sevdim...
Bir gece mübarek parmağının ikiye ayırdığı Ay ı seyrettim belki bir iz kalmıştır diye..
Ay ı , güneşi yıldızları da sevdim.
Yürüdüğün yolları , tenefüs ettiğin havayı, Hatta Sana değdi diye Sana atılan taşları
sevdim... Seni, Seninle olan herşeyi , Kuranı nı , sünnetini , Hak aşkını , adını defalarca
söyleyip kalbimi titretmeyi sevdim..
AMA EN ÇOK SENİ EN ÇOK SENİ SEVDİM
BU MEKTUBUN SÖZLERİ BANA AİT ... İZMİR İN BİR NUMARALI RADYOSU YILDIZ FM DEKİ YARIŞMADA İKİNCİ OLMUŞTUM
ACİZANE PAYLAŞMAK İSTEDİM...