Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: dua sevgiyi arttırıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Mesela uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı özlediniz,ona ulaşamıyorsunuz.Hemen onun için içten dua edin o zaman melekler ona bir şekilde sizi hatırlatıyor(Allah(cc)'ın izniyle),size olan sevgisini arttırıyor ve aradaki iletişim sağlanıyor.Sonrada hakkınıza hayırlı ise görüşüyorsunuz.Önce böyle birşeyden haberim yoktu.Aramızın kötü olduğu birkaç kişi için dua ettim ve aramız inanılmaz şekilde düzeldi.Asla düzelmez diye düşünüyor nasıl olduğunu merak ediyordum ki bir gün tevafuken radyoda duydum ve rabbime şükür ettim.Artık herkese dua ediyorum(bu olay en çok hocalarda işe yarıyor).Çok şükür herkesle aram iyi.Maşallah.Lütfen birbirimiz için dua edelim hem aramız iyi olur,hem sevaba gireriz,hemde çok çok çok mutlu oluruz.(başkalarına dua etmek insanı çok mutlu ediyor).Vaktinizi aldım hakkınızı helal edin.
çok ilginç bi paylaşım olmuş.. sağolasın
ben de ilk defa duyuyorum..
deniycem bakalım.....
emin ol(inşallah)işe yarayacaktır benim her zaman işime yarıyor(çok şükür)
aynı şey benim de başıma geldi saçma bi sebepten dolayı küstüğümüz arkadaşla barışmadan ayrıldık ve bu beni çok rahatsız ediyordu ancak bikaç sene sonrası duamda aklıma geldi helalleşemedim diye ertesi gün dolmuşta karşılaştık çok şaşırmıştım.duaların geri çevrilmediğine bizim için en hayırlsının sunulduğuna şahitim bu konu çok güzel olmuş ARO kardeşim dua ile......
dualarımız tüm kardeşlerimiz için sendende Allah(cc) razı olsun(bu sözü çok seviyorum o yüzden uzun uzun yazıyorum)

vahid 28

rabim bizden dua etmemizi ister( bana dua edenin duasını gerı çevirmem der )
rabbim dua eden kullarını sever..
Referans Adresler