Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Ne görüyorsun?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Karı-koca birlikte tatile çıkarlar. Gittikleri yerde kamp kurarlar. Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar.
Birkac saat sonra,kadın uyanır ve kocasını da uyandırır. Adam uyku sersemidir,güzel bir rüyadan uyandırıldığı icin de biraz kızgındır.
"Ne oldu? Ne istiyorsun?" diye sorar.
"Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle. "
Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir:
"Bunun için mi uyandırdın beni?. Baktım işte. Bir sürü yıldız görüyorum, ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız." Karısı tekrar sorar: "Peki, bu sana neyi gösteriyor?" Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir:
"Teolojik olarak,ALLAHIN kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum.
Felsefi olarak, evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum.
Astronomik olarak galaksilerin, yıldızların, gezegenlerin varlığını görüyorum.
Yıldızların konumuna bakarak,saatin 3 olduğunu, Meteorolojik olarak da,bugün havanın çok güzel olacağını görüyorum.
Niye sordun bunu bana? peki,Sana neyi gösteriyor?"
"Hala görmüyor musun,çadırımızı çalmışlaaar...''
çok komik ya vaybe uyku sersemliği bu olsa gerek Allah(cc) razı olsun kardeşim
gercekten uyku düzeni insanı hayli yoruyor bazıları için rahatlık oluyor ve neler olup bittiginide anlamıyor.bu olay bile cok komik sadece gökyüzüne bakmak yetiyor.
Hala görmüyor musun,çadırımızı çalmışlaaar...'' kadın kısaca söylese zaten şaşardım
kadın milleti lafı uzatmayımı sever direk söylemeyi de çeşitleri var işte
Big GrinBig Grin çok komik Big Grin Adamdaki zekaya hayran kaldım Big Grin
Referans Adresler