Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Alî Dakikalar [dakikası saatler süren hikmet]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Arkadaşlar dün gece saat 2 gibi radyo dinliyordum. Baktım marmara fm de güzel bir fragman var...
Biraz daha dinledim ve çok hoşuma gitti...
Sonunu duyunca daha bir hoşuma gitti (:

"her salı saat 22:00 de Eşref Ziya ve Senai Demirci marmara fm de" demez mi? (:
Artık fan sitesi olarak Eşref abimizi yanlız bırakmayız herhalde... (;

Onlar saatlerine zamanı öğrenmek için bakmazlar,
Dakikası saatler sürecek bir hikmetin peşine düşmek için hazırlanırlar...
Arkalarına baktıklarında Bir hiçlik boyu yol gitmişlerdir...
Farkındadırlar...
Big GrinBig Grin sonunda beklediğim haberi verdin nimet bu çok güzel bi haber...çok güzel bi program olacak inşAllah senai abi ve eşref abi daha ne beklenirki.....mesajlarımızı eksik etmeyiz inşAllah...Big GrinBig Grin
Mesaj olmasa da dinleyerek destek olmamız gerek. Tabii mesaj yollayarak destek olursak daha bir güzel olur... (:
Çok sevindim tabiki de yanlız bırakmayız Eşref abimizi. Big Grin Big Grin Big Grin
ayyy yaşasınn dinlice ve inş.arıcammm Big Grin
sevtap senin yüzünden erken biticek program. aramasan olmazmıBig Grin
ay süper ya... 2-3 sene önce de eşref ziya ile sanırım ki alperdi beraber program yapıolardı salı günleri..inşAllah dinlicem..
ooo cok güzel bizim için ya ama tekirdagda cekiyormu acaba frekansını bile bilmiyorumm..
nimet Yazılan:
Peygamber kardeleni Yazılan:Big GrinBig Grin sonunda beklediğim haberi verdin nimet bu çok güzel bi haber...çok güzel bi program olacak inşAllah senai abi ve eşref abi daha ne beklenirki.....mesajlarımızı eksik etmeyiz inşAllah...Big GrinBig Grin

mesajları ekseik edersek ayıp olur yani dimi ama .... Big GrinBig GrinBig Grin

evt hemde nasıl fan olarak eşref abinin arkasıda olduğumzu gösterelim...smile
bu arada programda senai abide unutmayalım...:Delif nerde ya bu habere o dahada sevinecek...Big Grin
ne yanlız bırakması ya bırakırmıyız hiçBig Grin çok sevndm ya saolasn nimettWink
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Referans Adresler