Sarışın:Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın ..
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
Muhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar .. Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı. Adminleri şiddetle kınıyorum .. Kın kın kın..
Duygusal:Ben bennn .daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..
Dolmuş şoförü: duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..
Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!
Yeni Üye:Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim..
Duygusal:Ben bennn .daha fazla konuşamayacağım bööööwwww..
Admin: Forumundan ayrılıyorum. Taksidi ödeyemedik bu ay. Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız. Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınız!!
süperdi...

teşekkürler...

ne demek rica ederim..

Bak bunu beğendim
hepsi birbirinden güzel canım
Sarışın:Forumda sarışın sayısı artmaya başladı. Ben "aptal olmayan sarışın" ünvanımı kimseye kaptırmak istemiyorum. Kariyerimin zirvesindeyken bırakmak istiyorum. Boyalarım akmadan, ibibikler ötmeden .. Hoşçakalın
benim bahanem bu olurdu kesin.

Dolmuş şoförü: duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış. Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam. Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar. Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ..
cok cekmiş herhalde bu durumdan artık istenmeyen yerde durmak istemiyor öyle görünüyor.. paylasım içi sagol cok güzel

Sunlar cok guzellermis :
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek. O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum .. Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo. İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım .. Akmerkez beni bekler .. Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ..
Allah razi olsun
Özay Yazılan:Yeni Üye:Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim..
Bak bunu beğendim
Benim de çok hoşuma gitti bu,en çok bu güldürdü ya...Teşekkürler Leyla Kübra.
MERVE ÖZDEMİR Yazılan:Özay Yazılan:Yeni Üye:Ben çok yeniyim. Eskiyene kadar foruma girmiyeceğim..
Bak bunu beğendim
Benim de çok hoşuma gitti bu,en çok bu güldürdü ya...Lafa bak eskiyene kadar girmeyecekmiş 
:)Teşekkürler Leyla Kübra.
Ccanım benım paylaşım için teşekkür ederım