Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: istanbul'a eminönünden başlanmalı....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: img01124iqbq7.jpg]

[Resim: img01181soak4.jpg]

[Resim: img01253cucy1.jpg]

İstanbulu keşvetmeye bence Eminönünden başlamalı.
oradaki kalabalık ruhu hissetmeli.

İstanbulu dinlemeye ilk önce buradan başlamalı...
kahveci mehmet efendiden 100 gr taze çekilmiş kahve almalı... bunun için kuyruğa girmeli.
kestanecilerden istanbul içinde görmediğimiz büyüklükte kestane,oradaki dükkanları gezmeli bir kaç peynirciden de
peynir satın almalı...
mısır çarşısından baharat kokuları ile geçip ilgi alanlarına göre sokak araştırmalı...

karşıya geçip denizi izlemeli...
vapurun birine atlayıp boğazı şöyle bir gezmeli.
istanbulu birde boğazdan koklamalı.
ortaköydeki kalabalıklığı görüp birdahaki haftaya da oraya gitme kararı almalı.

galata köprüsünden kalabalığın içinden yürümeli çantaya dikkat ama!
karaköyden o tarihi tünele binip galata kulesine ulaşmalı yada merdivenlerden çıkmalı...
birde oradan bakmalı...
istanbulu gezmeye Eminönünden başlamalı...
zaten ordan başlamıştık,başladık ama eminönünü bile 3 günde gezdik,ne menem istanbulmuş...
Resimler harika ben de bu kadar güzel istanbul resimleri arıyordum internetten.Tabi sık sık gidemiyoruz resimlerle görebiliryorum İstanbulu.İnşallah en yakın zamanda İstanbul'a gitmek nasip olur.Resimler için teşşekkürler.
benim vazgeçilmez mekânım öncelikle Beyazıt Meydanı sonra Eminönü
ama ben Bakırköylüyüm o başkaBig Grin
cok güzeldir eminönü özellikle haliçte cok durdugum olmustur galata kulesine dogru yürüyüşler.resimler ve sözler herseyi anlatıyor.istanbul istanbul olalı böyle bir yer görmedi.
Off ağlatın beni ağlatın ben İSTANBUL u göremiyom ya ağlatın Sad
istanbul deyince akan sular duruyor inşallah bende birgün geleceğim istanbula resimler çok harika kardeşim bak bak doyamadım Allah(cc)razı olsun
abla çok güzel anlatmışsın maşAllah gidip gezesim geldi şimdi....:)hele galata kulesi gerçekten göremye değer istanbulu hemen hemen ordan görebilirsin...inşAllah gelirsinz bi gün....smile
Amin Leyla Kübra amin...İnşallah...
Referans Adresler