Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Bolu Göynük doğayla yeşilin buluştugu yer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: gecegynkga5.jpg]
Zafer Kulesi

[Resim: goynukgorunussz3.jpg]

[Resim: p1010004pl1.jpg]

[Resim: img0004qb3.jpg]

[Resim: img0003yp6.jpg]

[Resim: bolu09cr8.jpg]
Sünnet Gölü
Muhteşem yaa maşallah ,barekallah ne kadar güzel ..
Tutmayın beni ,boluya uçuyorum Big GrinTongue
dur elif bende geliyorumBig Grin çok güzel ya maşAllah...smile
bence gitmenizi tavsiye ederim arkadaslar.istanbul-göynük arası sadece 5 saat ben her yaz ordayım.bos zamanlarınızda ailenizle beraber cok gezi yapabilirsiniz.osmanlı döneminden kalma ahşap evleri,arnavut kaldırımları ve bunlara renk katan yeşil dokusuyla herkesin sevdigi bir ilçe oldu.
Ay ay ne güzel yerler oralar.....
istanbul-göynük arası sadece 5 saat = istanbul-Mesudiye 10 saat
................................................................... 2

gelmişken bizim yaylayada uğrayın, 5 saat daha sür arabayı bizim memlekettesin.
göynük neymiş dicenBig Grin
Bütün resimler süper ama son resme bayıldım.
sizin yaylayada geliriz ömer hem görmüş oluruz.zamanım olsa heryeri gezmek istiyorum.
bende geliyorum ama önce okulumu bitirmem lazım sonra türkiye turu sonra yurtdışı inşallah tabi en başta istanbul
Elazğı benim en çok gitmek istediğim yer [Resim: 497357bqe5.jpg][Resim: 508448bcc8.jpg] ya Antalya ya ne demeli

sen kendi memleketini yapmışsın bee yaaShy
YURDUMUN HERYERİ GÜZEL ey büyük Allahım sen neler yaratmışsın bizler kıymetini bilebilsek
resimler süper bizlerede gitmek nasip olur inşallah. antalya son resim çok güzelmiş..smile
Evet göynük Bolu'nun en güzel ilçelerinden biri gerçekten...Gerçi vatanımızın her toprağının ayrı bir güzelliği var.Binlerce kez şükürler olsun Rabbime ki bize böyle yerlerde yaşamayı nasip ediyor inş. görmediğimiz birçok yeri de görmeyi nasip eder hayırlısıyla... Paylaşım için sağol emeğine sağlık Wink
inş. bayrama gelmeyi ben de çok istiyorum... Boluluyum ama daha akşemsettin bayramına gitmek bir türlü nasip olmadı inş. bu yıl giderim artık smile
Referans Adresler