Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: bulusma organizasyonu olsa nasıl olur ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
esrefziyafan olarak bulusma organizasyonu gerceklestirsek sizin desteklerinizle.sizin duygu ve düsünceleriniz neler,hep beraber paylasalım..
1 yılında düşünüyordum aslında,ama elbette İstanbulda olan arkadaşlar için neden olmasın..
Aslında imkan varsa çok güzel olur evet
Ama Ankara,Eskişehir(dimi sevtap),... daha bir sürü ildekiler napacak...Sad
işte bende onu cok merak ediyorum merve.benim bildigim istanbuldan arkdaslar vardır umarım cogunlukta.hangi ilde ikamet ediyorsa ona göre özay kardesim ve adminler yardımcı olurlar umarım..
Ömer ilgilensin,ben 1 yılında bir şeyler düşünüyorum.....Şu anda sadece İstanbul ahalisi toplanacak sanırım...smile
Bana göre çok erken kısaca
bende birinci yılında derim. bende çok isterim ama daha çok tazeyiz. biraz zaman geçsin, belki yazın olabilir, bütün forum olarak. ama istanbuldaki arkadaşlar isterse istediğiniz zaman ufak çapta bi ziyaret olabilir.
bakarsınız bi salı programa çağrılırızsmile
Ay gerçekten güzel olur ama demirbaşlar şehir dışından anladığım kadarıyla..Doğru mu?..Olsun..Şimdilik biz İstanbuldakiler buluşsak güzel olur aslında..Bi tarih belirlemek yeterli olur..Hem site yeni olsa bile bence erkenden tanışıp daha farklı ve güzel işler için organize olmak lazım.Haksız mıyım?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler