Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Emre Belözoğlu'na yorumsuz!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Fenerbahçe suskunluğunu bozdu
Fenerbahçe, transferdeki sessizliğini Emre Belözoğlu ile bozdu. Sarı-lacivertli kulüp, Newcastle United'la iki yıl daha sözleşmesi olan milli futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı. Fenerbahçe transferi, resmi televizyonu FB TV'de duyurdu
Uzun süredir transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Newcastle United'ta forma şansı bulamayan Emre Belözoğlu ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Emre'nin sarı-lacivertli kulüpten her yıl için 3.5 milyon EURO alacağı öğrenilirken, milli futbolcunun kulübüne ise bonservis bedeli olarak 5 milyon EURO ödeneceği belirtildi.

FENERBAHÇE TRANSFERİ DOĞRULADI

Fenerbahçe Kulübü, milli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kulübüyle bonservis konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Kulübün resmi televizyonu FB TV'de yapılan açıklamada, Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda Newcastle United ile anlaşmaya varıldığı belirtilerek, ''Emre için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile görüşmeler başlatılmıştır'' denildi.
başlıkta her ne kadar yorumsuz yazsada bir gsli olarak yorumsuz kalamıcam.emre belözoğlunun yaptığı bu davranışı hangi akıla hizmet yaptığını anlamadım.yani bugüne kadar gs aşkı diyipte fener'e oyuncu olmak ne demek oluyor...hele bir de daha hakan şükür'ün acısı geçmemişken bu olayın çıkmasına çok bozuldum!
bu işte gurur olmaz. fanatiklerin, gazete azarlarının dolmasıyla insanları küçültmemeli.
adam kendisini düüşünüyo. kim takar taraftarı. aynı şey tümer içinde geçerli. emre yarın tekrar gs ye geçer bu sefer sırtı sıvazlanır. emre tuttuğu takımda oynayacak diye bişey yok. kim daha çok verirse orda oynicak tabi. transfer olduğu takım en büyük rakipleride olur.
herşey para demek mi?öyle olsa bile derbi mçlarda napacak oldu olacak bir de gol atsın gs'ye...
atacak tabi. atmazsa yediği para helal olurmu
haram olsun.tövbe tövbe ii ya neyse giden gitmiş geride dönmesin istemeyiz..konu futbol olunca insan duramıyor kusura bakmayın
Bence duygusal düşünmemek lazım sonuçta adamın mesleği bu. Nerden (işine geldiği kadar) para alırsa oraya gidecek elbette. E doğal olarak gittiği takımda da aldığı paranın hakkını vererek oynaması lazım. Galatasaraya da gol atar beşiktaşa da başka takımlara da. Sonuçta onların işi bu...
ya nereye giderse gitsin ben hiç umursamıyorum sonucta para bol fenerde alırda,satarda artık ben kendi takımıma bakıyorum hayırlısı olsun ne diyelim koyu bir galatasaraylı olarak..ömer spor ile ilgili bir konu acarmısın daha iyi olmazmı sence herkez oraya yazar düşüncelerini.
ölene kadar bir takıma bağlı olmak zorundalar mı???? gs hakan şükür e jübile yap dedi yarın birgün de emre'ye der öle mi??
ömer alptekin Yazılan:atacak tabi. atmazsa yediği para helal olurmu
Aynen katılıyorum...
Referans Adresler