Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Kurtlar vadisi-Bu Şehir Girdap Gülüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
izleyin

bu sarkı yeni cıktı kurtlar vadisinide cok güzel dinleyin.
hııı şimdi de bu moda oldu o dizide..
evet aynen kurtlar vadisi sevenler yeniden bu şarkıyla dile geliyor.birde bu şarkının süprizi var bilen varmı aranızda?
diziyi de bilmem şarkıyı da sürprizi de smile
esraa Yazılan:diziyi de bilmem şarkıyı da sürprizi de smile

Aynenn ...Big Grin
hani ömer,özay abi nerde onlar merak eder kızların pek ilgisi olmaz biliyorum bu filme Big Grin
bende pek izlemiyorum,sıktı artık,gençliğimi yedi bitirdi kendisi bitmedi dizininsmile
Yaa ilk başlarda babamla beraber izlerdik ama sıkıldım "bu ne ya " dedim TongueBig GrinBig Grin

Dizilerden hoşlanmam daha çok sinema filmlerini severim ..smile
eee tabiki sıkacak kaç seneden beri izliyoruz bazı yerleride baydı tabi dogal olarak sonu gelmez özay abi bunu artık ölene kadar sürer sanırımBig Grin.zaten bu şarkıyıda memati söylüyormuşBig Grin
Özay Yazılan:bende pek izlemiyorum,sıktı artık,gençliğimi yedi bitirdi kendisi bitmedi dizininsmile

aynen izle izle aynı şey 2 haftadır izlemiyorum bende ama vazgeçilmezlerimden biridir
memati artık normale dönse ,iskender ölse ,alemin kralı polat olsa ,jülide zaten ölmüş ,canım muro ya polat sahip çıksa ne güzel olur...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler