03-06-2008, 10:34
yardım ve ziyarete' varmısınız.
çeçenyada cihad eden kardeşlerimizin yakınlarından bir kısmı istanbulda ümraniyede.bir kurankursunun alt katında kuçuk odalarda
yaşam mücadelesi veryorlar bu kardeşlerimiz
göçmen statusünde oldukları için iş bulamıyorlar
çok sıkıntılı yaşamları ve gıda sıkıntıları var . işte
burda bizler devreye girmeliyiz orda yaşlı anneler babalar dul kalmış hanım kardeşlerimiz ve yetim çocuklar var bir yetımın
başını okşamnın bile sadaka olarak karşımıza
çıkacağı o güne buğünden hazırlıklı olalım bizler
bir yetıme bır çıkolata bir ekmek belkı de bir yemek neden vermeyelim şimdi yardım zamanı
hamd olsun daha ilk günde 1000 ytl. topladık
13 06 2008 e kadar yardımlar toplayıp kolilere
paketlenıp 15 06 2008 tarıhınde yardımlar yerıne ulaştırılacaktır .
yardım şekli nasıl olacak :
-----------------------------
isteyen kendi çapında bir
yardım toplasın getırsın veya paket yapıp kargoya versin başta nakit para olarak gıda çocuk bezi vb yardımlar topluyoruz toplanan nakit parayla gıda vb maddeleri alınıp 32 ayrı
paketlere hazırlanıp teslim edilecek inşallah gelen yardımlar yerınde olur. selam ve dua ile.
toplanan yardımları bu adrese getire bilirsiniz.
veya kargoyla gönderebilirsiniz.
Atatürk mahallesi inönü cadddesi no. 21 ikitelli / ist.
---------------------------------------------------
kamta bulunan kardeşleımizin kısa bilgileri .
toplam 32 hane ve bu hanelerde 30 kadın, 41 erkek,48 çocuk (7'si bebek) olmak üzere toplam 119 kişi var... sadece 3 kişi çalışıyor bunların 2 si kadın 1 i erkek diğerleri ise geçimlerini gelen yardımlardan veya öyle ufak tefek işlerden kazanıyorlar...
daha sonra ayrıntılı bilgiler verlecektir...
çeçenyada cihad eden kardeşlerimizin yakınlarından bir kısmı istanbulda ümraniyede.bir kurankursunun alt katında kuçuk odalarda
yaşam mücadelesi veryorlar bu kardeşlerimiz
göçmen statusünde oldukları için iş bulamıyorlar
çok sıkıntılı yaşamları ve gıda sıkıntıları var . işte
burda bizler devreye girmeliyiz orda yaşlı anneler babalar dul kalmış hanım kardeşlerimiz ve yetim çocuklar var bir yetımın
başını okşamnın bile sadaka olarak karşımıza
çıkacağı o güne buğünden hazırlıklı olalım bizler
bir yetıme bır çıkolata bir ekmek belkı de bir yemek neden vermeyelim şimdi yardım zamanı
hamd olsun daha ilk günde 1000 ytl. topladık
13 06 2008 e kadar yardımlar toplayıp kolilere
paketlenıp 15 06 2008 tarıhınde yardımlar yerıne ulaştırılacaktır .
yardım şekli nasıl olacak :
-----------------------------
isteyen kendi çapında bir
yardım toplasın getırsın veya paket yapıp kargoya versin başta nakit para olarak gıda çocuk bezi vb yardımlar topluyoruz toplanan nakit parayla gıda vb maddeleri alınıp 32 ayrı
paketlere hazırlanıp teslim edilecek inşallah gelen yardımlar yerınde olur. selam ve dua ile.
toplanan yardımları bu adrese getire bilirsiniz.
veya kargoyla gönderebilirsiniz.
Atatürk mahallesi inönü cadddesi no. 21 ikitelli / ist.
---------------------------------------------------
kamta bulunan kardeşleımizin kısa bilgileri .
toplam 32 hane ve bu hanelerde 30 kadın, 41 erkek,48 çocuk (7'si bebek) olmak üzere toplam 119 kişi var... sadece 3 kişi çalışıyor bunların 2 si kadın 1 i erkek diğerleri ise geçimlerini gelen yardımlardan veya öyle ufak tefek işlerden kazanıyorlar...
daha sonra ayrıntılı bilgiler verlecektir...

![[Resim: gec033ry8.jpg]](http://img181.imageshack.us/img181/6713/gec033ry8.jpg)
![[Resim: gec022ok5.jpg]](http://img216.imageshack.us/img216/6396/gec022ok5.jpg)
![[Resim: zbeyirgx0.jpg]](http://img261.imageshack.us/img261/6348/zbeyirgx0.jpg)

neyse selam ve dua ile...