ayşe nur bugun senın doğum gununmüş doğum gununuzü kutlar ömrünuz adınız gibi
nurlu olsun selam ve dua ile..
![[Resim: 9oyr2wz41mn0.gif]](http://img150.imageshack.us/img150/742/9oyr2wz41mn0.gif)
Mutlu ,,hayırlı ,,sağlıklı senelere inşallah ...selametle
Hayırlı senelerrr..doğum günün kutlu olsun.
Hayırlarla dolu uzun bir ömür dileğiyle.Doğum gününüz kutlu olsun

doğum günün kutlu olsun Ayşenur.sevdiklerinle nice güzel yıllar geçirirsin İnşallah...
Canım kardeşim,AYŞENUR'um doğum günün kutlu olsun...
Rabb'im HAYIRLI ÖMÜRLER ihsan eylesin ...
İhlasta zirveye ermiş ,kılı kırk yararcasına takva hayatı yaşayan kullarından eylesin...
Hak yoldan ayırmasın...
Herşey gönlünce ve hayırlı bir şekilde olsun...
SELAMETLE...
Ayşe Nur ablam doğum günün kutlu olsun. Rabbim uzun hayırlı ömürler ihsan eylesin... Selametle...

inanmıyorum uzun zamandır giremiyordum nete girdiğimdede ilk işim doğum günü msjım varmı diye bakmıştım ama bulamadım üzülmüştüm yani ne yalan söyleyeyim.

Şimdi tesadüfen görünce çok sevindim aslında bugün güzel bir gün değildi benim için ama sayenizde toparladım kendimi hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım hepinizi Rabbime emanet ediyorum.
Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle...Canını sıkma herşey yoluna girer...
MEVLAM NEYLERSE GÜZEL EYLER...
ceylinim canım benim seninde doğum günün kutlu olsun dedimya buralarda değildim giremedim nete geçte olsa kusuruma bakma artık DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN RABBİM EN HAYIRLISINDAN UZUN MUTLU BAŞARILI HEP GÜLER YÜZLÜ BİR ÖMÜR NASİP ETSİN RABBİME EMANETSİN CANIM KOCAMAN ÖPÜYORUM