Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: 8 Haziran 2008 Kartal İ.h.l Konseri...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Eşref abi 8 Haziran 2008'de Kartal i.h.l.'de ....smile
Sadece şunu sölemek isterim ...:

Eşref abiyi çok çağırmamıza rağmen bizim okula niye gelmedi Sad neyse.................
ama bu haksızlık yaaaaaaaaaaaaaa Sad(((((((((((((((( ogün okulda pilav günü var sanırım ki onların da öyle bişey..
kübraa Yazılan:Sadece şunu sölemek isterim ...:

Eşref abiyi çok çağırmamıza rağmen bizim okula niye gelmedi Sad neyse.................

sebebini ben bile öğrendim kübra...Big Grin

darısı başımıza inşAllah...
//Leyla Kübra// Yazılan:
kübraa Yazılan:Sadece şunu sölemek isterim ...:

sebebini ben bile öğrendim kübra...Big Grin

darısı başımıza inşAllah...

Big Grin İnşallah ...Benim pek ümidim kalmadı ama smileTongue
Bence Eşref abim gelecek... Bizi kırmaz eminim... Bu yıl olmasa da seneye gelecektir... Zamanını bilemem ama gelecektir diye umud ediyorum... smile selametle...
nim~E~t :) Yazılan:Bence Eşref abim gelecek... Bizi kırmaz eminim... Bu yıl olmasa da seneye gelecektir... Zamanını bilemem ama gelecektir diye umud ediyorum... smile selametle...

İnşallah kuzenn ..
Elif haksızlık düpe düz burda... Nie Tevfik İleri ye gelmio?? Haksızlıııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkk....
Adalet istioruz Big GrinBig Grin
ya kartal bize çok yakın gitmek isterim de ben okulda okumuyorumSaddışarıdan katılım olabiliyor mu?cvp verirseniz sevinirimsmile
MERVE ÖZDEMİR Yazılan:Elif haksızlık düpe düz burda... Nie Tevfik İleri ye gelmio?? Haksızlıııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkkk....
Adalet istioruz Big GrinBig Grin
Tongue
Tevfik İleri'ye gelmiş ya geçen gün Big Grin Tongue
Ayrıca orası benim okulum seni almıyoruzzz Tongue Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler