Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: İstanbul Aşıklaına...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 00110393w6iu.jpg]

[Resim: 49un.jpg]

[Resim: 55cc.jpg]

[Resim: 0066754w2vn.jpg]

[Resim: 448mb.jpg]

[Resim: fsm3gt.jpg]

[Resim: dscn07024aw.jpg]

[Resim: dscn07363vm.jpg]

[Resim: dscn14736kv.jpg]

[Resim: dscn14741ui.jpg]
Resimler çok güzel ee bende İstanbul aşığıyım zatensmile Çok sağol
Kübraa 2. resim sana neyi hatırlattı. Big Grin Bana Mustafa Cihat abimin konserinden sonra eminönü balık ekmek keyfini hatırlattı smile Manzara harikaydı...

Sağol Siyah Zambak smile
Evet hatırlamazmıyım Nimet ya smile Çok mükemmel bir gündü Tongue smile
süpersin istanbul...........
Ahh İstanbul Ahh Siyah Zambak bana ne garezin var da bu resimleri buraya koyuyosun.
Sevdalımsın İSTANBUL mahşere kadar SadSad
Sana garezim yok Merve ben de İstanbul'da yaşamıyorum ve ben de İstnbul'a hayranım.İstanbul'u göremiyoruz bari resimlerini görerim.Wink
Çokk haklısın da ben bu resimleri görünce mest mi oluorum, kahr mı oluorum bilemedim..
Yine de saol Wink
ya hepsi süper resimler bayıldım yani inş. nasip olur istanbulu görmek ayrıca bu arada sitenin yeni hali çok hoş olmuş
istanbul özellikle geceleri en güzel anılarını yasıyor.bende birkaç mısralarla ustad necip fazıl ın istanbul şiirini anlatan o anlam veren degerlerli kalemi bir kez daha analım:
ruhumu eritipte kalıpta dondurmuslar onu istanbul diye topraga kondurmuslar içimde tüten birsey hava,renk,eda iklim o benim zaman mekan asıp gelmis sevgilim cicegi altın suyu telli pulludur ay ve günes ezeldeen iki istanbulludur...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler