Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: ...Allah (c.c) kabul etsin...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet...
Allah sizlerden razı olsun...
Cüzlerimizi tamamiyle paylaşmış bulunuyoruz...

Cüz Alanlar;
Ceylin:1,2,3,4,5,
İmren:6,7,8,
S.nur.ak:9,10,
Sevra:11,
Kevser:12,
Neyzen:13,14,
Annem ;)15,16,
Canım benim;)17,18,19,20,21,22,23,24,25,
Şükran:26,27,28,29,30

Hatim dua mızdan bizzat istifade edecek olanlar:
Ömer alptekin,İmren,:::Kübra::...,S.nur.ak,AYŞE NUR,Şükran,Sevra,Neyzen,Kevser ,Canım benim ve Dilek çolak.

Duamız inşaallah 14 haziran 23:45 de ismi geçen kardeşlerin bizzat isimleri zikredilecek ve tüm öss li kardeşlerimiz için toplu dua da bulunulacaktır.Ayrıca tüm Eşref Ziya fan'lılarda dua'mızdan nasibini alacaktır İNŞAALLAH...

muhabbetimizin bestesi...smile
Allah razı olsun ceylin İmren S.nur.ak Sevra Kevser Neyzen Annen Canım benim ve Şükran kazanırsam eğer sizin payınız çok büyük olcak.bende sizler için dua ediyorum.inşallah bu sitedeki tüm arkadaşlarım kazanırlar.(istedikleri yerler haklarında hayırlı yerler olur İnşallah)
Allah kabul etsin tüm kardeşlerimize başarılar.
Allah kabul etsin cümleten dualarınız öss ye girecek arkdaslar için hayırlısı olur.benimde yazılılarım devam ettigi için bende okumak isterdim ama baska sefere bende alıcam..
RABB'İM tüm sınava girecek kardeşlerimize yardımcı olsun.Dularımız sizinle kardeşlerim...CEYLİNİMMMM sen de süpersin fon müziği falan canım benim smile
Hatim dua'mızıda yapmış bulunuyoruz...

Allah uhuvvetimizi muhabbetimizi kardeşliğimizi başarılarımızı ziyadeleştirsin inşaallah.

Allah'ın selamı ve rahmeti üzerinize olsun...
Referans Adresler