11-06-2008, 04:34
arkadaşlar kopyala yapıştır işine hiç girmicem. yazılan haberler hiç objektif değil.
gündemden haberdasınız, kendi görüşlerinizi yazmanız hayırlısı olur
bugün bu konuda biçok sitede yazılanları okudum, biçok siteyede yazdım.
ben bu olayın düzmece olduğuna inanıyorum. çıkarılan kızlar bence bu konunun ehli değil.
orada çıkan kızlar türbanlı insanları temsil edemez bence. bu işi kendilerine göre yoğurmuşlar. tartışmanın seyri sanki önceden planlı, yazılmış gibi.
yazdığım bütün sitelerde ahlaksız, kişiliksiz insanların bana yansımalarına şahit oldum.
atatürk taraftarı olan bütün herkes iki cümleyi bir araya getirip kendisini savunamıyor. hepsi küfür ediyo hepsi densiz konuşuyor. ben atatürkçülüğün bu olduğunu düşünmüyorum.
onlarda bi haksızlığın doğduğunu düşünüyolar atatürk'e karşı. ama düşünsenize Türban a yıllardır büyük bi saygısızlık var. bu yüzden bizim yaramız daha derin
bu insanlarında atatürkçü olacağını düşünmüyorum.
eğer bugün gördüğüm insanlar biz atatürkçüyüz diyolarsa.. üzgünüm ben humeyni taraftarı olurum!
bu konuda baya içlendim ve sinirlendim.
eğer düşünceniz varsa (bize yakışır biçimde) bu konuyu tartışalım
gündemden haberdasınız, kendi görüşlerinizi yazmanız hayırlısı olur
bugün bu konuda biçok sitede yazılanları okudum, biçok siteyede yazdım.
ben bu olayın düzmece olduğuna inanıyorum. çıkarılan kızlar bence bu konunun ehli değil.
orada çıkan kızlar türbanlı insanları temsil edemez bence. bu işi kendilerine göre yoğurmuşlar. tartışmanın seyri sanki önceden planlı, yazılmış gibi.
yazdığım bütün sitelerde ahlaksız, kişiliksiz insanların bana yansımalarına şahit oldum.
atatürk taraftarı olan bütün herkes iki cümleyi bir araya getirip kendisini savunamıyor. hepsi küfür ediyo hepsi densiz konuşuyor. ben atatürkçülüğün bu olduğunu düşünmüyorum.
onlarda bi haksızlığın doğduğunu düşünüyolar atatürk'e karşı. ama düşünsenize Türban a yıllardır büyük bi saygısızlık var. bu yüzden bizim yaramız daha derin
bu insanlarında atatürkçü olacağını düşünmüyorum.
eğer bugün gördüğüm insanlar biz atatürkçüyüz diyolarsa.. üzgünüm ben humeyni taraftarı olurum!
bu konuda baya içlendim ve sinirlendim.
eğer düşünceniz varsa (bize yakışır biçimde) bu konuyu tartışalım

:Dya bu ülkenin başbakanına hakaret ederek konuşan eşinin başörtüsüne dil uzatabilen seviysizler bizim örtümüze hayli hayli karışır.hakları yok karışmaya ama..susturamayızda zaten haklı davamızda haksız duruma düşeriz yoksa.bu ebediyete kadar böyle gitmeyecek bence güzel günler çok yakın şu kapatma davası saçmalığı sonuçlandığı an olay bitmiştir bence...tabi Türkiye söylemlere göre 10 yıl geriye gitmezse...