Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: mizahhh....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Tilki ile Kurt
Efendim günlerden bir gün bir kurt yolda giderken yerde cansız yatan bir kuş görmüş. Fakat bakmış tam kuşun başında bir tilki var. Tilkiye sormuş :
- Yerde yatan kuşu görmüyor musun tilki kardeş. Niye yemiyorsun?
Tilki de :
- Bu gün orucum demiş.
Kurt aklından tilkilerin ne kadar aptal olduklarını geçirmiş ve kuşu ısırmış ısırmasıyla büyük bir patlama olmuş. Aslında yerde hareketsiz yatan kuş bir tuzakmış. Tabi tuzaktan kurtulan kuş tilkiye kalmış. Tilki kuşu afiyetle yerken kan revan içinde yatan kurt :
- Ulan şerefsiz hani oruçtun demiş.
Tilkinin cevabı enteresan olmuş :
- Az önce top patladı duymadın mı?

Adı Ramazan
Adamının biri yürürken bi çocuk görür ve çok sevimli bulduğu çocuğa senin adın ne bakıyım. Dur baş harfini söyle ben tahmin edeyim der. Çocuk cevap verir (Y). Adam başlar saymaya yasin çocuk başını sallar, adam yusuf çocuk yine başını sallar, adam bildiği tüm erkek isimlerini sayar ancak bulamaz çocuğun ismini bu kez kız isimlerini sayar ancak yine bulamayınca iyice sinirlenir ne lan senin adın diye çıkışır çocuğa.
Oda cevap verir.YAMAZAN....
yamazan a çok güldüm çünkü hakikaten çocuklar ramazan a yamazan diyolar dilleri dönmüyor tam söyleyemiyorlar...
yamazann haa Big Grin:Dgerçekten çok sewimli..
Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

hafız

yamazan hımm komık Big Grin
Big GrinBig Grin yamazan güzlediBig Grin

vahid 28

çok güzel fıkra nefsimizin tilkiliğini unutmayalım bizr çok tuzaklar
kuruyor
hahaha yamazan süperdi Big Grin
bide bunun p lisi var temel dursuna sormuş uşağum dün akaşam yemekte ne vardı..aynı hesap tahmin etmeye çalışır.dursun kopya verir baş harfi p:)sayar temel pırasa patates...en sonunda dayanamaz sorar haçen bilemedum sen deyver uşağum cevap aynı pamya vardı uşağum pamyasmilesmile
Çok komik pampa ve yamazan Big GrinBig GrinBig Grin
Yamazannn Big GrinBig Grin
Ama bu R harfine gıcık oluom bana da meYwe diolar Big Grin
Referans Adresler