Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: SELAM İMAM HATİPLİ
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
BİR AZM EĞER İMAN DOLU BİR KALBE GİRERSE
İNSANDA O İMANDAKİ SON SIRRA ERERSESE
EN AZGIN ÖLÜMLER ONA ZİNCİR VURAMAZ
VOLKAN GİBİ COŞKUN AKIYOR DURDURAMAZLAR

RABBİMDEN İNER AZMİNE KUVVET VEREN İLHAM
PEYGAMBERİ RÜYADA GÖRÜR BELKİ HER AKŞAM
BÜTÜN NURLAR ONUN İMAN DOLU KALBİNDEKİ MİHRAP
KANDİL OLAMAZ DÜNYADAKİ MEHTAP

KAR KIŞ DEMEZ İRKİLMEZ ÜZÜLMEZ ACI DUYMAZ
MEVSİM BÜTÜN BÜTÜN ÖMRÜNCE ILIK GÖLGELİ BİR YAZ
CENNETTE ALEMLERİ GÖRÜRDE
MAHVOLSA EĞİLMEZ SIRA DAAĞLAR GİBİ DERDE

EN SARP UÇURUMLAR GELİP ETRAFINI SARSA
AY BATSA GÜNEŞ SÖNSE YİNE YOLUNDA DÖNMEZ
RUHUNDAKİ İMANLA YANAN MEŞALE SÖNMEZ

ONUN RUHUNA FATİHA ÜSTADIM NİYETLER BELLİDİR ESERLERİNİ YÜRÜTECEĞİZ
HER NE KADAR HÜSRANLA KARŞILAŞSAK DA ŞİMDİ ANLAMAYANLAR ZAMAN LA ANLAR VE SELAM (TARİHÇE İ HAYAT)
Bu şiir Ali Ulvi Kurucu tarafından Bediüzzaman Said Nur'a yazılmıştır..
Sizin değil yani smile
Elif nie kızıon yha, o da bnm demedi ki smile
milbak77 Yazılan:MEHMET İLBAK TAN(BÜTÜN İMAM HATİPLİ TANIDIĞI ARKADAŞLARINA)EN MUKADDES ŞİİRLERİMLE
Diyor..smile
Efil-e Yazılan:
milbak77 Yazılan:MEHMET İLBAK TAN(BÜTÜN İMAM HATİPLİ TANIDIĞI ARKADAŞLARINA)EN MUKADDES ŞİİRLERİMLE
Diyor..smile

Hmm anlaşıldı, ee uyanıklık geçio bu devirde Big Grin Ben de yapıcam böle, başkasının sözünü alıp kendi sözüm die sölicem WinkWink
MERVE ÖZDEMİR VE BU MESELEYİ MEDYAYA TAŞIYANLAR. BEN SİZİN KADAR CAHİL DEĞİLİM Kİ ÜSTADIMI MEDYAYA TAŞIYAYIM ONUN MUKADDES İSMİ BİR TEK MEDRESELERDE ANİLIR ZATEN VAZİYETİ BU DEĞİLMİ RİSALE OKU VE ÖĞRENİN VE SELAM
Ey imam hatip gençleri nerdesiniz.
Karanlık bu asırda çıkmıyor hiç sesiniz
Yılmak yok asla ,zalime direnmelisiniz
Alemlere rahmet Nebinin güllerisiniz

Bunlar da benim mısralarım olsun imam hatipli yarenlerime...
Sayın milbak77 tamam bu konuyu kapatalım isterseniz, Bediüzzaman Said Nursi adı anılacak kişi ayrıca burası medya falan deil neden bi olayı bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ayrıca biz o diğer şahıs kimse ona dedik nese artık... Ayrıca büyük harfle yazı yazmak yasaktır!
milbak77 Yazılan:MERVE ÖZDEMİR VE BU MESELEYİ MEDYAYA TAŞIYANLAR. BEN SİZİN KADAR CAHİL DEĞİLİM Kİ ÜSTADIMI MEDYAYA TAŞIYAYIM ONUN MUKADDES İSMİ BİR TEK MEDRESELERDE ANİLIR ZATEN VAZİYETİ BU DEĞİLMİ RİSALE OKU VE ÖĞRENİN VE SELAM

Aynaya bakmanızı ve biraz nezaket kurallarına ittiba etmenizi öneiririm öncelikle size.
Cahil diyorsunuz ve bir şiiri benim diyerek sergilemeye çalışıyorsunuz.
Üstadımı medyaya taşıyayım diyorsunuz ,üstadımız güzel insan ,güzel insanları herkesin tanıması lazım ki ona yazılmış bir şiiri üstada yazıldı diyorum ,ne alaka söylediklerinizle anlayamadım..
Üstadımızın hatıralarını Nurumuzu okuyarak yad ediyoruz zaten,Rabbim şefaatlerine nail eylesin..
Üstadımı yad etmek diyorsunuz ,hiç ihlas ve uhuvvet risalelerini okumadan insanlara cahil diyorsunuz..
Bence aynaya biraz bakın "vesselam"
Ayrıca konuyu değiştirip ,duygusal reaksiyonlara yer vermişsiniz,tebrikler!
Lakin alıntı da var (!)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler