Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Yerim seni !ÖSS!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: imageskd8.jpg] :)Dinleyinizsmile

1.5 milyon genç yarın üniversite için ter dökecek.

Bu gençler arasında;

Kardeşlerim,

Ömer alptekin,İmren,:::Kübra::...AYŞE NUR,,Kevser ve Dilek çolak kardeşlerimizde yer alıyor.

Allah muvaffakiyetler ihsan eylesi,yardımcınız olsun.
İnşaallah sınav sonrası müjdeli haberlerinizle yüzümüzü güldürürsünüz.
Dua'larımız sizinle...

...TEVEKKELTÜ ALALLAH...
canlarım sizler sınavdayken bizlerde dualarımızla yanınızda olacağız rabbim soruları doğru yorumlayıp çözdüğünüz aklınız olsun... toplu dua yapacağız 9:30 başlayacak 12:45'te bitecek inşallah katılmak isteyenler katılsın
eyvallah ceylin
Amiiiin Işık süvarisi İnşaallah.Dua da buluşalım...
inşallah başörtülü kardeşlerımızde bir şekılde gırıp ama baş örtulu olarak sınavları en iyi şekılde
verip kazanırlar .. sınava gırecek olan kardeşlerme allah yardım eylesın sabırlar versın...
Dualarımızla yanınızdayız inşaAllah Wink
Allah tüm kardeşlerimiz için haklarında hayırlı olanı versin.
Amin.
Ömer abi Emre abi ve aklıma gelmiyen öss ye gircek bütün abi ve ablalarıma dualarımla bende destek vericem inşAllah Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre yer kazanın inşAllah smile
Yarın ve sınav sonrası hatta okul bitiminden sonra bile "öğrenci seçecekler".

Haa unutmuşum sınav öncesi ve sınav esnasında bile seçecekler.
!!!sevtap!!! Yazılan:Ömer abi Emre abi ve aklıma gelmiyen öss ye gircek bütün abi ve ablalarıma dualarımla bende destek vericem inşAllah Allah yardımcınız olsun gönlünüze göre yer kazanın inşAllah smile

Amin Amin... sewtap senin de yaklaşıo diorum hani.... WinkWink
1 sene var Big Grin
Ömrü Silkeyen Sınav ,Ölürsem Sebebi Sensin v.s v.s
Allah kolaylık versin..
Ömer ağabeyime hayırlısıyla bir Uludağ üniversitesi bol ŞŞŞŞŞŞ'li (:
2 Sene sonra da benim vardı güya ,ama bu başörtü bağlamında devletten ümidim olmadığı gibi ,sistemden de yok..
O yüzden Öss beni enterese etmiyor artık.
Yine yollar bizim ,Maleyza yolcusu (:
Sewtap 1 sene çok mu Wink
Elif Allah tan ümit kesilmez Wink Ayrıyetten Malezya Big Grin
Öğrenci Süründürme Sınavı WinkWinkWinkWink
Allah razı olsun hepinizden çok mutlu oldum inş. hayırlısyla atlatırız şu sınavı... Ömer Alptekin,:::Kübra::...AYŞE NUR,Kevser ve Dilek çolak arkadaşlarıma da başarılar diliyorum Allah yar ve yardımcımız olsun inş.
rabbim ilminizi irfanınızı artırsın!öss hayatnzda aşmanız gerekn küçük bi basamaktı adım attınız inşallah rabbim muvaffak eder. sizin için hakkınızda hayırlısını taleb ediyorum rabbimden:)dualrımız sizinlesmile
Allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle olsun inş.
hepinize dualarınız için teşekkür ederim..
elif seninkine ayrı teşekkür ederimsmile
kimlerin gireceğini bilmiyorum ama hepiniz için hayırlısı olsun inşallah..ben de yakın zamanda o yollardan geçtiğim için işin bilincinde olanlardanım..ama şu da varki üniversiteyi kazanınca da iş bitmiyor..smile
Sıcak gelişme:

Çooook uzaklardan bir dua kardeşim isimlerinizi zikrederek özel dua'da bulunacak sizin için...

Allah Mukaddes'ten Razı Olsun....
ooo ben herkese söyledim ismen dua edeceğiz herkese bir sürü isim varr
rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsunn canlarr
Referans Adresler