Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: ...Yollar nakış nakış işlerken beynime...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: e5xq9iv3.jpg]

SENSİZ

Yollar sensiz yarını bekler
Yürek sensiz hasreti yükler
Bu can sensiz bahar neyler
Sehir sessiz sokak sensiz

Ey gülüm hayatın tadı yok sensiz
Tadı yok sevdamın adı yok sennsiz
Baharı severim özlerim amma
Güllerin kokusu gelmiyor sensiz

Günler geçmez sen gidince
Yürek sızlar inceden ince
Ölüm ne zormuş ölmeden önce
Sehir sessiz sokak sensiz

Ey gülüm hayatın tadı yok sensiz
Tadı yok sevdamın adı yok sensiz
Baharı severim özlerim amma
Güllerin kokusu gelmiyor sensiz

Yollarım nakış nakış işlerken beynime
Özlem hücrelerimin en uç noktasında bir yer buldu kendine
Artık sossuzluğa bi tutkuyla bakıyor gözlerim
Ve artık üşümüyorum
Üşümüyor bedenim
Çünkü ayaklarım söz verdi beynime
Hissetiği çaresizliği hissettirmesin diye!
Hissetiği çaresizliği hissettirmesin diye!
Hissetiği çaresizliği hissettirmesin diye!!!

Eşref Z. TERZİ

Eyy gülüm hayatın tadı yok sensiz...
onu dinlemeden günümü geçiremem her zaman dinliyorum eyvallah ceylinsmileBig Grin
Süper bir ezgi çok seviyoruuum.geçenlerde ney kursunda bir kardeşim de gitarıyla söyledi sesi de çok güzeldi yani biraz eşref abinin ezgilerinin bulunduğu bir ziyafet yapmıştıksmile
Ohh ne güzel...Orda olmak isterdim... smile
Özlemciğim arkadaşım bu eseri konu etmen çok hoş çünkü bende ayrı bir yeri var ne zaman ki yalnız kalmak istesem ezginin son mısraları söylerim ee tabi alışkanlık yaptım Eşref Ziya'yı tanımıyanlar anlamıyor birde gerçek sevgiyi bilmeyen ve yalan söyleyen insanlar anlayamaz.
Canım bende çok seviyorum...Özellikle şiir muhteşem...Uzun zamandır aklımdaydı...Nasip bugüneymiş.smile
Ceylin Yazılan:Canım bende çok seviyorum...Özellikle şiir muhteşem...Uzun zamandır aklımdaydı...Nasip bugüneymiş.smile

Bak söylemeyi unuttum seninle konuşamıyorum diye unutuldun sanma ben herkesin gizli duacısıyım bir de ne garipse seni rüyamda görmeyi çok istiyorum neden acep??
Allah Allah gerçekten mi? Neden acep! smile Hadi görürsün inş....smile smile smile

Canım ya....Gel yüzyüze görüşelim...smile
Eşref Abimin en sevdiğim ezgisi diyebilirim hele canlı olarak dinleyince ayrı bir yeri oldu benim için...teşekkürler abla paylaşımın için...smile
ceylinimm az önceki link açılıyordu da bu açılmıyor söyleyeyimsmile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler