Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: özay'a Acil dua
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
özay bugün ehliyetsiz ve ruhsasız bi şekilde trafiğe çıktığı için şu saatlerde savcılıkta olması gereksmile önemli bişey değilmiş, formalite icabı bi çayını içip gelicekBig Grin
kırmızı ışıkta geçmeseymiş hiç böyle sorunlarla karşılaşmicakmışsmile
dua edielimde maddi açıdan zorlamasın savcı bey..
öyle bi yöneticiki bu durumda bile forumu düşünüyo.. çıkar çıkmaz forumu yenilicekmişsmile buda müjdemiz olsun..
geçmiş olsun özay.. olur böyle vakalar ..smile
Türk polisi yakalar... Big GrinBig Grin
Özay Abim geçmiş olsun yha.. Rabb'im yardımcın olsun.. Yönetici dediğin böyle olur işte.. Wink
Bende birşey oldu sandım..Neyse Allah yardımcısı olsun...ucuz atlatır inşAllah...smile Yönetici dediğim böyle olur..bu halde bile fanı düşünüyor maşAllah...Big Grin
fana bu aralar birşeyler oluyor kimse giriş yapamıyor yenilenince bu sorun gider inşAllah...smile
Kardeşimize geçmiş olsun.İnşaallah bir daha böyle bir durum yaşamaz.

Kurallara uymak her açıdan önemli tabismile
inş hayırlısıyla birsey olmaz geçmiş olsun.kurallara uyalım,uymayanları uyaralımBig Grin inş ilerde otomobil alırsam uymak şart olucak.
Geçmiş olsun ...Ne güzel bu durumda bile fanı düşünüyor...smile İnşallah hayırlısıyla atlatır (ne diyelmmmBig Grin)
özay kardeşım geçmiş olsun senı kuralcı olarak bilirdık Big Grin kurallar kurallar
çok katılarBig Grin neyse allah kaza bela vermsın selam ve dua ile
allaha emanet ol ...
feCre kıYam Yazılan:özay kardeşım geçmiş olsun senı kuralcı olarak bilirdık Big Grin kurallar kurallar
çok katılarBig Grin neyse allah kaza bela vermsın selam ve dua ile
allaha emanet ol ...

dimi ben de şaşırdım hem ehliyetsiz hem ruhsatsız bide üstüne üstü kırmızı ışıkta geçmek..ooo özay sen resmen polise gel beni yakala demişin..

neyse hadi en az zararla çıkarsın inş bu olaydan
arkadaşımı gönderdim(öğretmen arkadaşım için acil di),ruhsatsız araç kullanmaktan 117 ve ehliyetsizlikten de 600 ytl ceza yedim...

Canımız sağ olsun,dua eden etmeyen,destek olan olmayan herkese teşekkür ederim,bu dadikalarda da siteyi yapıyoruz,artık bitmek üzere...
Bu arada ehliyet kursum hala devam etmekle birlikte,kesinlikle ehliyetsiz araç kullanmayın,zaten bende bu sene ilk defa motosiklete binmiştim...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler