Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Eşref Ziya Fan'ın 1.Yıldönümüne Marmara Müzikten Özel Kampanya...!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Marmara Müzik, Eşrefziyafan 1.yılına

hazırlanırken site üyelerine özel indirim sunuyor.Dışarıdan alabileceğimiz

herhangi bir albümü hemen hemen yarı fiyatı kadar ücretle Marmara Müzikten

temin edebileceğiz.Yapmamız gereken tek şey Marmara Müziği arayıp

siparişlerimizi vermek! Ayrıca tüm Marmara Müzik sanatçılarının albümleri için

geçerli.

Benim fikrim sitemiz 1.yılına girerken ve bize özel bu kampanya

yapılmışken site içi hediyeleşelim.Mesela elimizde olmayan albümleri yada

çok beğendimiz albümleri Marmara Müzikten isteyip birbirimize hediye

edelim.Hem site de kaynaşma olur, hemde sanatçılarımıza destek oluruz.

(Aradığınız da Fan Sitesi üyesi olduğunuzu belirtin,Miraç Beye ulaşmaya çalışın 0 216 422 40 67)

Kampanyaya katılmak isteyen arkadaşlar banada ulaşabilir seher@esrefziyafan.com
ooooooooooooo süperrrr olur hem herkesin birbirinde hediyesi olur Big Grin ilk hediyemi ben istiyorummmmmm YOL BOYUNCA Big Grin heheheee arkdaşalrrr süper bir fikir herkesss destek weririsse muhabbetimizde artar bir şekilde yararlıda oluruzzzz sewap ta war bakın işin ucunda hehehee benden tam destekkkkk Big Grin
Helal olsun bee.... Süper bi kampanyaymış .Hediye kısmıda bi hoş yani..Wink hadi hayırlısı
çokk güzel bi haber Rabb'im Eşref abiden razı olsun...kaçırılmaz bir fırsat herkes telefon başına...Big Grin :Dne zamana kadar geçerli bu seher..smile
Süper bir kampanyaymış ya.. Bayıldım.. diğer sanatçılar içinde geçerli olması çok güzel.. Diğer sanatçı abilerimizin almadığım albümleri için para biriktiriyordum. İyi denk geldi... (:
ne kadar albümler?onuda yazsaydın seher...
Ya Özay fiyatı cüzi bişey zaten,arkadaşlar arayıp kendileri öğrensin.Bence hepimiz en az birer albüm almalıyızWink
heyt be eşref abime bak.yine herzamanki gibi yanımızda.canım eşref abim seni cok seviyoruz.yapmış oldugun cok güzel eşref abime cok tek ederim ve bu güzel insandan Allah razı olsun.teşekkürler seher...
evet çok güzel bi kampanya bizde hediyeleşelimm esiii
Allah razı olsun...Bu kampanya ne zamana kadar geçerli acaba?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler