Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Bu peygamber kim ???
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selamün Alyküm Arkadaşlar şimdi Size Bi Soru
Dedesi,babasi,kendisi Ve Oğlu Peygamber Olan Kimdir?
Bakalim Kim Bulacak Selamün Aleyküm
Yakup(a.s) mi kadeş?
Aleykümselam Kübraa Hz.Yusuf(a.s) diye biliyorum...
Selamunaleyküm doğrudur Ümran kardeşim tebrik ediyorum ...:)arkadaşlar cewabı yazıyorum
dedesi=İSHAK a.s
babası=İbrahim a.s
kendisi=Yakub a.s
oğlu=Yusuf a.s
yani cwp YAKUP a.s dir s.a
Ahh be fatih abi az daha yukarı çıkksaydın keşke Big Grinsmile
evet kübraa malesef bilemedik iyi yaklaşmışım ama teselli ikramiyesini hak etmişimBig Grin
Big GrinBig Grinsmile hak ettin tabii tebrik ederim smile
Evet evet fatih abi o kadar araştırdın bi tebrikde benden Big Grin
bende geç kalmısım malesefBig Grin eger yeni yeni sorular olursa benimde bilmem lazımmBig Grin ümran kardesim bilmis tebrik edrim
Ümran kardeşimizide tebrik ediyorum...
Evet arkadaşlar çeşitli sorularla devam edicem inşallah ...Hazırlıklı olun...smile
Konuya katılamayacağım ama gerekliliğini belirtmek için sabitliyorum,Konuyu açan kardeşime teşekkür ediyorum,hem eğlenmek hem öğrenmek,bize yakışan budur!
Bişey değil Özay ne demek..." hem eğlenmek hem öğrenmek,bize yakışan budur! " demişsin ... Haklısıın smile
teşekkürler arkadaşlar...Bir şey soracağım:Benim yazdığım yorumlar ve açtığım bazı topikler ortalıkta yok.Neden acaba?
Ümran Yazılan:teşekkürler arkadaşlar...Bir şey soracağım:Benim yazdığım yorumlar ve açtığım bazı topikler ortalıkta yok.Neden acaba?

Geçen hafta forumumuzu taşıdık,1 haftalık konu,mesaj ve üye kaydı silinmiştir,gereken açıklama duyuru bölümünde...Duyuru bölümü en üstte bir yerdesmile
Selâmun aleyküm...Size bir soru...

Allah'ın verdiği tüm sıkıntılara,hastalıklara karşı mücadele edipte hiç şikayet etmeyen peygamberimiz kimdir...?
Hz. Eyüp peygamber...

Hz. Meryem'i himayesi altına alıp onu büyüten peygamber kimdir?
evet cevap yazan olmamış bu soru cevap bekliyor...
Hz. Zekeriya (AS) olabilir mi acaba??
evet cevap doğru .Hz. Zekeriya (AS)
Yavuz soru sorabilirsin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler