Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Annenin gözüyle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kızına sürekli ``Badem gözlüm,nur yüzlüm`` derdi anneciği.Halbuki kızın gözleri şaşı,yüzü ise sivilcelerle donanmıştı.Ama annesine göre O Pamuk Prenses`ten katlarca daha güzeldi.Kız küçükken annesinin dediklerine inanır,kendini güzeller güzeli sanırdı.Ama artık büyümüştü.İnanmıyordu annesinin bu sözlerine.Aynaya baktıkça annesinin ona yalan söylediğini daha iyi anlıyor,bu nedenle annesine karşı kötü duygular besliyordu.
Doktorların annesiyle konuştuklarını dinlemişti.``Bir kaç ay içinde gözlerinin artık şaşılıkla da kalmayacağını,kör olacağını`` söylüyorlardı.Kız bunu duydukça çılgına dönüyordu.Artık gözleri kapanmıştı.Dünyanın eşsiz güzelliklerini artık göremiyordu.Kalbiyle hissetmek zorundaydı.Doktorlar onu ameliyat ederlerse çok az bir ihtimal de olsa düzelebileceğini söylediler.Kız en ufak ihtimalleri bile değerlendirmeye çalışıyordu,gözleri için.Bu nedenle ameliyatı kabul etti.Ameliyat epeyce uzun sürmüştü.Kız ameliyathaneden çıktı.Görebiliyordu.Ve aynaya baktı.İnanamıyordu.Adeta büyülenmişti.Çünkü aynaya baktığında yüzünü çok güzel görüyordu.Doktorlara:``yoksa estetik ameliyatıda mı yaptınız?``diye sordu.Doktorlar susup kaldılar.Bir kaç dakika sonra sessizliği bozarak cevap verdi.``Hayır yavrum.Annen bana lazım değil,benim gözlerimle bakarak ne kadar güzel olduğunu görsün diye sana gözlerini verdi!``...
SadSad
Ah annelerimiz ah nekadarda fedakarlar ama biz onların degerlerini asla anlamadık vakit geçmeden onnları anlayın sevin çok geçolmadaRabbim annesiz olanlara da sabır versin.....amin
Annecim seni okadar çok seviyorum ki bana yaptıgın fedakarlıkları unutamam hiç biliyorum sen en güzel yerdesin beni bekliyosun bende sana kavuşacagım günü bekliyorum annecim geliyorum..
Aman Allah'ım bu ne güzel hikaye gerçek hayatta bile böyledir kesin bir annenin kızı çirkin de olsa güzel düşünerek ve güzel görmeyi isteyerek aklını bu fikirle kapsayarak kızına güzel diyordur.Çok teşekkürler kübra Allah senden razı olsun.
Rabb'in onalrı cennette en güzel yerlere kavuştursun inşAllah..bu kadar fedakarlığı kimse yapamaz...Sad
son sözler yureğime oturdu anne yüreği yavrusu için kendın geçer.
bırde baba yurekler vardır onlarda baba yüreklıdırler çocuklarıma neyimi bağışlamamki ?
Evet leyla sana katılıyorum canım Allah'ım onları cennetin en güzel yerine kavuştursun inşallah Amin...
amin inşallah arkadaşlar...
son sözler her seyi gösteriyor annelerimiz o kadar degerliki cennet annenlerin ayakları altındadır.bende annemi çok ama çok seviyorum onun sevigisi ile büyüdük ve bu yaşlara geldik ve şimdi cok mutluyum ve bana deger veriyor annecim.onun her anı ve her dokunusu benim için altın kadar degerli.seni seviyorum annecim
Duymuştum ama çok etkileyici bir hikaye.Allah anne-babalarımızdan razı olsun.Bizim için onca fedakarlığa katlanıyorlar.
Referans Adresler