Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: www.esrefziya.forummum.com
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Gönüllerin Mekanı

Enes Abimizin Eşref Ziya üzerine kurmuş olduğu bir forum.. Tüm arkadaşları beklioruz!

http://www.esrefziya.forummum.com
Hadi beklioruz..
Taklitler asıllarını yaşatır derlersmile

Site hakkında yorum yapmayacağım,ama Vahit abi varsa sorun yok demektir...
smileOlsa ben kaçarım smile
Özay Yazılan:Taklitler asıllarını yaşatır derlersmile

Site hakkında yorum yapmayacağım,ama Vahit abi varsa sorun yok demektir...
sevgili özay sıteye yenı girdım bu konuyu gördüm ve senin üstekki yorumunu okudum ben sanal alemle ilk eşref zıya fan la tanıştım kovulmama ragmen şuan 6 forum sıtesıne de yönetıcılık ve modluk görevi yapdıgım halde ben burdan kopamıyorum burası benım mekanım ben her zaman burası için eşref zıya gönülbahçesi dedim eşref zıya sevgisi gönlumde olduğu surece ben burdayım selam ve dua ile...
Kurallar çok önemli,kurallar uygulanmazsa her şey berbat olacaktır,elbetteki ben hepinize bunları teker teker sayacak değilim,sonuçta kurallarda atla deve değiller zaten,3-5 metin o kadar...

Hiç bir zaman üye derdim olmadı,çoğu üyeyide zevkle attım,çünkü virüs ortama bulaşırsa telafisi imkansız olabiliyor,onun için benim gözümde herkes birdir,sadece yapılması gerekeni yapıyorum...

Eşref ziya fana gelince,internetteki fan siteleri arasında tasarımı ve üyeleriyle kendisine iyi bir yer edindiği muhakkak,çünkü disiplinli ve saygılı bir toplum,başka forumlarda biri bişey yazınca altına 10 kişi "emeğine sağlık", "tşkrler" gibi şeyler yazarlar,bu sitede ise 1 kez uyarılır ve bir daha asla yazamaz,çünkü basitliği ve basit insanları sevmem...

Eğer doğru dürüst bir yönetimle doğru dürüst ilerliyor olmasaydık şu anda saçma sapan diyaloglarla konuşulan saçma sapan konuların olduğu bir forum olurduk,ben bu forumda asla "şu anda ne dinliyorsunuz" gibi bir konu açmadım,çünkü şu an bir şimdiki zaman dilimiydi ve forumlar değişik zamanlara yayılan aktiviteleri içeriyordu,yani online chat değil,konu itibari ile saçma ve yersiz...Ve bu sadece bir örnek....

Bunun gibi yüzlerce olayı ben tecrübe edinerek öğrendim,başkaları bu yolu giderken ben dönmüyordum,sadece izliyordum...

Şimdi "şu anda ne dinliyorsunuz" gibi başlıklar olsa, ve ben kişisel düşünsem, sadece o konuya girmeyerek zaman kaybetmeyebilirim,ama ben bunu baştan kaldırarak hiç kimsenin zaman kaybetmemesini sağlıyorum...

Bu forum ve diğer forumlar sadece bilgi edinmek ve birazda eğlenmek için kuruluyor,boş vakit harcama yada lak lak yeri değil,vakit en önemli sermayemiz ve geri dönmüyor arkadaşlar,her şeyi amacına uygun kullandığımız zaman güzeldir...

Geçen 1 yıl içinde bir aile gibi olduk,her ne kadar bu ailenin sert ve kuralcı babası gibi görülsemde bundan şikayetçi değilim,çünkü aile budur zaten...

Başlarken demiştim nice yıllara değil "nice 5 yıllara"...

Onun için taklitler asıllarını yaşatır diyorum,ne zamanki "nice 10 yıllara" diyebiliyorsunuzdur, o zaman bir aile olabilirsiniz demektir
Ben burası varken başka bir foruma girmem sebebi ise ben ilk bu fanı gördüm sağolsun Özay öyle güzel yazdıki babalar hem sever hem kızar zaten Eşref Ziya abizin adına daha ne kadar forum var fakat en güzeli kardeşliğin en içten yaşandığı esrefziyafan sadece burası diyorum.Diğer forumlara da saygılıyım benim seçimim burası Allah başımızdan eksik etmesin seni Özay saygılar efendim.

Bir de taklit ediliyoruz.
Tamam tamam http://www.esrefziyafan.com bir tane WinkWink
canım eşref ziya fan varken başka sitelere yönelmek doğru olmaz bence bizim sitemiz rakipsizdir
bence fena değil teşekkür ediyoruz yine de uğraşmış
tabiki bizim sitemiz burası ona amenna ama sonucta diğeride eşref abim için yapilmıs bir yer.ben esrefziyafandan ayrılmam zaten ama diğer tarafada girmekte zarar görmüyorum.ama masallah gercekten bizim bu site bi harika.insallah dahada gelişir.nazar degmesin....MASALLAH...
Çok özür dilerim biraz komik ve ayrıca nankörlük..
Ayrıca mesajımı habersizce düzenlemeye çalışan fakat düşüncelerimi ezen Enes'e teessüflerimi sunuyorum!
ben de siteye baktım gerçekten güzel ama ben eşref ziya fancıyımasıl sitem bu ama o siteyi de ziyaret ederim..
Referans Adresler