Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: süper bir tını yaaa...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar çok güzel ya ney resmen ağlıyor ya...çok hoş besteleri var yansımalar grubunun ben yeni tanımaya başladım,ney kursuna gitmeye başladığımdan itibaren...1990 yıllarında çıkmış halbuki ilk albümleri.VE GİTAR DA ÇOK GÜZEL EŞLİK ETMİŞ DOĞRUSU...

YANSIMALAR PERVANE
ney kursumu...bende çok istiyorum ama bi cesaret edemedim....gerçektende çok güzel olmuş...zaten ney olurda kötü olurmu...çok güzel paylaşımın için çoookk teşekkür ederim abla...yemen türküsünüde ney ile dinlemeni tavsiye ederim...
bence cesaret et canım sabır isteyen bir enstrüman ama,değiyor yaa.biraz zaman alıyor öğrenmek iyi bir şekilde üflemek istiyorsan ama tavsiye ederim,çünkü dinlemekten,üflemek daha çok haz veriyor.anlatılmaz...yaşın da küçük bence hemen git derim...sevgiler canım benim.yemen türküsünü dinledim...üstad ERCAN IRMAK'tan...ERCAN IRMAK zaten süper üflüyor yaa...gerçekten çok güzel.
ya arkadaşlar...bende ney üflemek istiyorum.. ney almadım daha ama alsamda kursa gitmeden öğrenemem biliyorum..bölümüm de çok ağır, zaman bulur muyum ,bulsam da üstüne düşüp dersleri boşverir miyim diye düşünüyorum ... görüş ve önerilerinizi bekliyorum..
Eğer çok istek varsa yaparsın kardeşim benim...hani insan birşeyi çok isterse yaparmış ya,doğru kesinlikle.ama öyle ney aşıkları var ki bizim kursta,uzak falan demiyorlar okul,iş demiyorlar geliyorlar günde en az 30 dk ayırsan yeter...çoğu zamn ben evde çalışmadan gidiyorum orada çalışıyorum,ve ALLAH'a çok şükür çok iyi gittiğimi söyledi hocam...bırakmayı da hiç düşünmüyorum 1-2 sene daha gitmeyi profesyonelleştirmeyi düşünüyorum.çünkü insan bir başlayınca bırakamıyor.neyi de,kursa başlamadan alma hocanın tavsiye ettği yerlerden al.ney deyip geçme çok ucuz olanlar var piyasada küflenebiliyor yazık yani.özellikle müzik marketlerden hiç alma.ya da istanbulda isen sana bir yer önerebilirim...
çok teşekkür ederim canım benim... düşüneceğim söylediklerini..ama istanbulda değilim ,yakında değilim malesef.. Sad değerini bilin istanbul un bu arada orda elinizin altında olan şeylere herkes hemen ulaşamıyor... zaten bu yıl da başlayamazsam iş hayatında daha zor olacak galiba.. Rolleyes
anlıyorum canım ya kütahyada ikamett ediyorsun sanırım...ama sipariş verebiliyorsun telefonla.ney alıcam dersen.güvenebilir bir usta çünkü.ünlü ney üstadlarının hemen hemen bütün neylerini yapmış bir usta.istersen sitenin ismini de verebilirm...kursa gelince,orada bulabilirsen gidersin umarım.evet çok şükür nasip oldu bize gitmek...RABB'İM inş.sanada nasip eder...sen çok iste yinede olur inş.
evet yarı yarıya kütahyadayım.kursları araştırdım biraz,vardı ama ayrıntılı bakamamamıştım.site adresini verirsen bakarım.almaya kara verdiğimde yardımcı olabilir..teşekkür ediyorum şimdidenn...
bu arada hatırlatayım forumda yazıları yazarkene bir gif linki cıkıyor her virgül yada değişik yerlerde cıkıyor.özay abinin buna bakıcagına inanıyorum
maviyeşil Yazılan:evet yarı yarıya kütahyadayım.kursları araştırdım biraz,vardı ama ayrıntılı bakamamamıştım.site adresini verirsen bakarım.almaya kara verdiğimde yardımcı olabilir..teşekkür ediyorum şimdidenn...

canım siteyi veriyorum bakarsın oradan...http://www.neyyapim.com/tr/default.asp
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler