Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Son Dakika-İstanbul Güngörende Patlama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Güler: Bu hain bir terörist eylem

Güngören'de meydana gelen patlamayla ilgili İstanbul Valisi Muammer Güler terör saldırısı meydana geldiğini ve 15 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Eylemin PKK tarafından yapıldığı belirtiliyor.

Bölgede emniyet yetkilileri yeni şüpheli paket ihbarı aldıkları gerekçesiyle bölgeyi boşaltmaya çalışıyor.

Bölgeye sürekli ambulans sevkiyatı yapılıyor. Bölgede 50 dolayında işyeri ve evin camlarının kırıldığı belirtiliyor.

İstanbul Valisi Muammer Güler, Güngören'deki iki ayrı patlamada şu ana kadar 15 kişinin hayatını kaybettiğini, yaklaşık 154 kişinin de yaralandığını söyledi.

Vali Güler ilk patlama sonrasında olay yerine gidenler olduğunu bu patlamdan sonra ikinci patlamanın meydana geldiğini belirterek ellerindeki görüntülerle olayı çözeceklerini söyledi. Güler, canlı bomba olmadığını çöp kovasına konan bombanın patlaması sonucu olayın gerçekleştiğini açıkladı.

Ayrıntılar geliyor...

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan Vali Muammer Güler, patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 15'e yükseldiğini ifade etti. Güler, patlamada 154'den fazla kişinin de yaralandığını belirtti [color=#32CD32]01:15 İtibariyle Vali Gülerin Açıkladığı Resmi Bilgiler
Olay Yerinden Görüntüler
[Resim: 245.jpg]

[Resim: 252.jpg]

[Resim: 254.jpg]

VİDEO GÖRÜNTÜLERİ TAM BİR CAN PAZARI
İLK Görüntüler
http://www.tgrthaber.com.tr/tgrt_haber/c...nnnn.1.wmv

İstanbul Valisinin Açıklaması:

Allah Belalarını versinler Bu Kadar masum insanın ve cocukların,yaşlıların ne günahı vardı allah belalarını versinler ve bu terör saldırısını lanetliyorum ben birsey diyemiyorum o can pazarını seyrettigimde yüregim yarıldı.Ölenlerin yakınlarına bassaglıgı ve yaralı olanlara acil şifalar dileriz..
gerçekten kardeşim tam bir anlamıyla can pazarı ALLAH er yada geç belalarını vereck tabiki.hiçbirşey hesapsız kalmayacak...RABB'İM acil şifalar versin ya çok kötü oldum görüntüleri izleyince...
bu durum karsısında bende yada baska biride olabilirdi olan yer bana yarım saat uzaklıkta hatta güngörende bir tanıdıgımız vardı cep tlfnu bile cevap vermedi biz bile telaş içindeyiz allahım sen bizleri koru.İnş sizlerinde yakınlarıda yoktur umarım bu sitede olanların ama allah inş belalarını verecek bu kadar ölen masum insanın hesabını verecek.
inş.enes kardeşim tanıdığınız kişinin birşeyi yoktur...ama orada ölenler,yaralananlar da bziim kardeşlerimiz.çok acı bir tablo ya...
neyzen cok haklısın kardesim.orada bulunanlara Allah ım yardım etsin.vefat edenlerin yakınlarına sabır versin insallah
amin inşaallah vefat eden kardeşlerimizin mekanı cennet olsun.sonuçta orada ölen insanlar masum ve suçsuz insanlardı inşaallah şehit olmuşlardır
Rabbim bu insanlara hıdayet versın nasıl Allahın verıdğı cana kıyabılıyorlar anlamıyorum Merhamet dıye birşey kalmamış bu ınsanlarda.Gerçi böylelerıne insan demeye bin şahit ister:(Rabbim vefat etmış olanların ailesıne sabır versın
Allah bütün yaralılara şifa versin inşallah.vefat edenlere de Allah rahmet eylesin.

DAKİKA DAKİKA GELİŞMELER

00:17 - Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, İstanbul'a gidiyor. Güngören'de meydana gelen patlaman ardından Emniyet Genel Müdürlüğüne gelen Köksal, burada bir süre kaldıktan sonra İstanbul'a gitmek üzere Esenboğa Havalimanı'na hareket etti.

23:45 - Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Güngören'de patlamayla ilgili olay yerinde incelemelerde bulundu. Bakan Yazıcı, olay yerinde ilk olarak ses bombası patladığını, herkes olay yerine toplanınca RDX türü plastik patlayıcının patlatıldığını söyledi.

23:34 - Görgü tanığı ilk patlamayı merak ederek tanıdığımız var mı diye gittiğini söyledi. O sırada 5-6 metre kadar yakınlarında patlama olduğunu söyledi. Et parçalarının havalarda uçuştuğunu söyledi. Sokakta 20-25 kişi bulunduğunu söyledi.

23:33 - İki bombanın da çöp kutusunda patladığı bildirildi.

23:31 - Polis, saldırıda RDX türü plastik patlayıcı kullanıldığı ihtimali üzerinde duruluyor.

23:26 - İçişleri Bakanı Beşir Atalay da İstanbul'a hareket etti.

23:19 - İstanbul Valisi Muammer Güler'den ilk açıklama: 13 ölü, 70'den fazla yaralı var. Olay bir terör saldırısıdır.

23:14 - Resmi olmayan bilgilere göre 11 ölü, 72 yaralı var...

23:11 - Olaylar İçişleri Bakanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da anında bildiriliyor.

23:05 - İlk bilgilere göre olayı PKK'nın yapmış olabileceği üzerinde duruluyor. PKK'dan eylem yapma beklentilerinin olduğu belirtiliyor.

23:02 - Emniyet Genel Müdürlüğü'nde patlamalarla ilgili toplantı yapılıyor.

22:58 - Polis olay yerindeki Mobese kameralarını incelemeye aldı.

22:54 - Çevredeki binalarda ve araçlarda maddi hasar meydana geldi.

22:54 - Güngören Devlet Hastanesi Müdürü, hastenelerine 30'a yakın yaralı getirildiğini ve bunların arasında durumu çok ağır olanların bulunduğunu söyledi.

22:52 - Patlamaların 2 ayrı bombadan kaynaklandığı belirtiliyor.

22:47 - İlk patlama telefon kulübesinde, ikinci patlama sokakta meydana geldi.

22:42 - Resmi olmayan bilgilere göre 8 ölü, 24 yaralı var... Yaralıların durumlarının ağır olduğu bilgileri geliyor.

22:35 - Patlamaların bombadan kaynaklandığı açıklandı.

22:27 - Patlamanın olduğu yer işyerlerinin bulunduğu araç girişine kapalı bir sokak olduğu söyleniyor.

22:20 - İstanbul Valisi Muammer Güler olay yerinde...

22:11 - Bazı görgü tanıkları patlamaların bomba yüzünden gerçekleştiğini söyledi.

22:06 - Birinci patlamanın üstünden kısa bir süre geçtikten sonra ikinci patlama meydana geldi.

22:00 - Güngören'deki Kolon Hastanesi'ne en az 20 yaralının gittiği belirtildi.

21:52 - Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, ambulans ve doğalgaz ekipleri sevk edildi.

21:48 - Görgü tanıkları, yerde cesetler ve çok sayıda yaralı gördüklerini söyledi.

21:45 - Güngören Güven Mahallesi Kınalı Caddesi Menderes Çıkmazı'nda iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamalarda ölenler ve yaralananlar olduğu bildirildi.

http://www.samanyoluhaber.com
bu olaydan yada olay demek istemiyorum bu haksız yere katledilişten duyduğum üzüntüyü bilmenizi isterim arkadaşlar bu bomba patlama işi tamamen biz planlı bi olay yani anlatmak istediğim 2.bombanın patlama olayı zaman ayarlı değil bence 2. bombayı bizzat olaydan 1km uzakta birisi kumandayla halkın gelmesinii bekledi ondan sonrada bombayı patlattı diye düşünüyorum Sad

bu yüzdendir ki o olayda ölenlerden fatiha larımızı eksik etmememiz ve bu olayı yapanlardanda bi o kadar beddua larımımızı eksik etmememiz gerektiğini düşünüyorum çünkü o olayda ölenler haksız yere öldürüldüler
Bu haberide sizlerle paylaşmak istedim

BOMBA PATLADI ONLARIN UMRUNDA BİLE OLMADI
Bombalar patladı onların umurunda olmadı! Hele FOX evlere şenlikti. Adnan Şenses reyting yapayım derken bir gafa imza attı.

İstanbul'da yaşanan korkunç terör saldırısının ardından televizyonlarda yine bildik görüntüler yaşandı. 14 kişinin ölmesi 144 kişinin yaralanmış olmasını anşı-şanlı ulusal kanallarımız pek takmadı. FOX'da ise Adnan Şenses bu patlamadan reyting yapayım derken, büyük bir gafa (ya da cahilliğe) imza attı.

Kanlı saldırının olduğu dakikalarda Güngören dehşetle sarsılıyordu. Acı feryatlar haber kanalları aracılığıyla tüm Türkiye'ye yansırken, ulusal kanallar bu acıyı ne gördü, ne gösterdi.

ATV'de İbo Şov vardı. İstanbul'daki kanlı saldırıyı Türkiye'ye duyuran ilk kanal atv Haber oldu. İbrahim Tatlıses'in "İbo Show"u yarıda kesildi ve Fuat Kozluklu son dakika haberleri iletti.

Star'da ise İkizler yarışması vardı. Patlama olunca ara verdiler. Olay yerine bağlandılar, kanlı olayı ekrana getirdiler. Sonra mı? Kaldıkları yerden şarkıları patlatmaya devam ettiler.

Hele FOX tam evlere şenlikti. Roman Star yarışması o kadar önemliydi ki 14 kişinin teröre kurban olmasına aldırış bile etmediler.
Ama daha çirkini bu işten reyting kazanmaya çalışmalarıydı. Bunu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.

Adnan Şenses'e terör saldırısıyla ilgili söz verdiler... Şenses'in dili dolandı ve ağzından şu sözler döküldü; "Büyük Atatürk şöyle demiş; "Hangi çılgın bize zincir vuracakmış şaşarım". Ben şaşmıyorum. Ben gülüyorum onlara..."

İstiklal Marşı'nın dizelerinden bi-haber olan Şenses, reyting yapayım derken ortalığa büyük bir çam devirdi.

Sunucu toparlamaya çalıştı, "Adnan Abi çok heyecanlandı o yüzden şaşırdı. Bu Atatürk'ün değil, Mehmet Akif'in istiklal marşıydı."

Ardından da apar-topar reklamlara geçildi. Sonrası mı damar şarkılarla reytinge tam gaz devam... Haksızlık yapmayalım, her şarkı sırasında "RomanStar jürisinin şarkıları Türkiye için... Ve Jüri üyeleri Türkiye'nin birlik ve beraberliğini kimse bozamaz diyor" gibi bir alt yazı geçmeyi ihmal etmediler...

Programın finali de buna uygun oldu. Armağan Çağlayan bir küçük edebiyat parçaladı. Ardından Onuncu yıl marşı ile reytingi toplayıp gittiler...

http://www.samanyoluhaber.com
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler