Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: İstanbul'lularr Hazırlanın Eylül'e konserr varr....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
7 eylül 2008 pazar / pendik kültür merkezi...

1 eylül 2008 pazartesi / bağcılar belediye çadırı...

bunlar ramazan çadırında galiba....darısı Eyübe(:...bunlarda çok güzel haber inşAllah gidebiliriz...
inş kübra kardeşim bize bu bilgileri verdigin için tsk ederiz kardeşim.inş yakından görme fırsatımız olur
her sene pendik konseri oluyor heycanla bekliyodum... 3 sene oldu EŞref ABİYİ tanıyalı...ve 3 senede gittim konserlerine...inş. yine kaçırmam.sağol canımcım haber verdiğin için...
rica ederim inşAllah gidebilirsiniz...smile
Yaşasın önce Pendik sonra oturduğum ilçe Bağcılarda Eşref Ziya hadi millet hazırlanın ölmezsek sağ kalırsak ikisine de gidelim.İnşalaah Eyüp'e gelir ki kesin gelir oraya da gideriz.Ha bu arada konsede deli gibi ezgileri söyleyen birini görürseniz o benimdir kesin.Tongue
Şafak 32 sayılı gün çabuk geçer.
ah ahh istanbul da oturmak varmış zaten Sad
İstanbul da oturuyoruz da ne değişiyor... Karşı yaka... Gece vakti dönüş çok zor... ): Ama inşallah gidebiliriz, bakalım nasip...
Bağcılar da ki konsere gıdebılceğımı sanmıyorum ama Pendıkte ki konsere gıderım inşallah bu guzel haber için teşkkr ederım leylamm
ne demek canım..İstnbul'uda kendi içinde ikiye ayıtmak lazım...karşıya gitmek en azından bir saatini alıyor hele gece gece imkansız.. :S :S
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Referans Adresler