Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: The İmam senarsti Ömer Lütfi Mete kalp krizi geçirdi...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
The İmam'ın senaristi Ömer Lütfi Mete kalp krizi geçirmiş...şu anda durumu iyiymiş ama Rabb'im yardımcıları olsun zor bi durum...Allah (cc) acil şifalar versin inşAllah...dualarımızı esirgemeyelim...(:

30 Temmuz 2008 17:50
Sakarya'da geçirdiği kalp krizi sonrası İstanbul'daki Dr. Siyami Ersek Hastanesine kaldırılan gazeteci, senarist ve yazar Ömer Lütfi Mete'nin beyninde küçük bir ödem olduğu bildirildi.

Mete'nin sağlık durumuna ilişkin gazetecilere bilgi veren Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Murat Demirtaş, ''Beyin tomografisi çekildi. Ömer Lütfi Mete'nin beyninde küçük bir ödem var. Ayrıca, iki damara stent takıldı. Şu anda bilinci kapalı. 48-72 saat uyutulacak. Bilincinin açılması beklenecek'' dedi.

[Resim: 469220080730015030874.jpg]
30 Temmuz 2008 16:06
Sakarya'da geçirdiği kalp krizi sonrasında İstanbul'a nakledilen gazeteci, senarist ve yazar Ömer Lütfi Mete'nin sağlık durumu ile ilgili ilk açıklama geldi.

Sakarya'da geçirdiği kalp krizi sonrasında İstanbul'daki Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakledilen gazeteci, senarist ve yazar Ömer Lütfi Mete'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Anjiyo yapılan Mete'nin sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakımda müşahade altında tutulduğu öğrenildi. Haber7.com'un edindiği bilgiye göre Mete 2-3 gün daha hastanede gözetim altında kalacak.

Ömer Lütfi Mete'nin genel bulgularının iyi olduğunu, beyinle ilgili durumunun netleştirilmeye çalışıldığı kaydedilmişti

Bu arada, hastaneye Ömer Lütfü Mete'nin eşi Leyla Mete, ''Kurtlar Vadisi'' dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz ve dizi oyuncuları, yapımcı Osman Sınav, Ahmet Tezcan'ın da aralarında bulunduğu gazeteciler ile çok sayıda yakını geldi.

''Kurtlar Vadisi'' dizisinin yapımcılarından Hasan Kaçan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mete'nin durumunun çok iyi olduğunu belirterek, ''Umarız daha iyi olur. Dün akşam Ankara'daydı. Oradan geldi. Yol yorgunluğundan olabilir. Bir haftadır ağrısı varmış'' dedi.

Ömer Lütfi Mete'nin ''Kurtlar Vadisi''nin senaryo danışmanlığını da yaptığı belirtildi

HABER 7...
Aaaa Ömerr Hocam ya ,Rabbim şifa versin inşAllah..
Referans Adresler