Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: mustafa cihat'la yürekleri dağlayalım biraz...gülemeyenler bahçesi....
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
severek dinlediğim en şahane şaheserlerden bitanesi...hep birlikte gülmeyenler bahçesine gidelim....yaşa FİLİSTİN...var ol ÇEÇENİSTAN...hakimiyet ALLAH'ındır...
http://www.zshare.net/audio/1629462051902e13/
ben mustafa abiye kırgınım ama eserlerini cok seviyorum.kırıldıgım için ona 1 haftadan beri mustafa cihat dinlemiyorum.gülemyenler bahcesi muhtesem ya
yaa neden kırgınsın naptı sana?bu parçayı ilk defa dinledim çok beğendim bende uzun zamandır mustafa cihat dinlemiyordum mustafa abinin sesini duyunca sanki ilk defa dinliyormuş gibi heyecanlandım.bu ezgiyi dinledikten sonra eksikliğini farkettim smile
öyle demeyin...eşref ziya nın en çok beğendiğiniz eserlerinin altında mutlaka mustafa cihat imzası vardır...ya sözleri yada müziği ona aittir....
o zaman şöyle düzelteyim ezgi dinlemiyordum bu aralar hatta hiç bişey dinlemiyordum
: )
ezgisiz bir hayat bulutlu bir yaz gündüzüne benzer..ne kadar sağlıklı olsada insan o havada daralır ve bitap düşer...ezgide insan ruhunun güzelliğidir...muhabbetide hoştur sadasıda...ezgi dinlemeye devam boşluk vermeden...şu an konuş ne olur çalıyo eşref ziyadan...pek oturamıyom pc başına ama oturunca dinlediğim tek şey sadece imanımı kamilleştiren şeyler...gerisi fasa fiso...sende devam et dinelemeye güzel kardeşim...
"ezgisiz bir hayat bulutlu bir yaz gündüzüne benzer.."Ezgisiz bi hayat düşünemiyorum...
çok hoş ezgilerden biri mustafa cihatın yüregine saglık abimin...dedi bende bir gülüm isterdim hep gülmeyi gülüstanda dem tutup sevmeyi sevilmeyi....her şey Ondan....Ona güveniyoruz.....
bu eser benim mustefe cihatın en sevdiğim eseridir harika ya mustfa cihat gibi ezgi sanatçısınada kırılırmı bilmemem benim eşref ziyadan sonra en sevdiğim sanatçıdır diyebilirim..
O kadar rahat, o kadar dinlendirici bir eser ki.. Mustafa Cihad'ı pek sevmediğim halde bu eseri beni bir yerlere götürüo ki.. Mustafa Cihad dinlenilmez mi diyorum...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler