Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Kesinlikle izlemelisiniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
http://www.vidomodo.com/vidomodo/video.php?id=393

herşey çok açık.başörtülü ve İmamhatipli kardeşlerimiz Allah yardımcınız olsun...
cahiliye dönemini aratmıyorlar yani...ne güldüm ya inanın,cahil insanlar işte...fetva da veriyorlar ama arkadaşlar öyle demeyin(: ''O PIRIL PIRIL BAŞÖRTÜLERİNİ TAKIP YANIMIZDAN N BAŞLARI DİK ŞEKİLDE GEÇMELERİNİ HAZMEDEMİYORUM ''demiş ya oradaki nasipsiz insan,ne güzel işte bziim başımız dik utanacak birşeyimiz yok demekki...sen başını eğ,kendinden utann o zamn(: ALLAH RAZI OLSUN ADNAN MENDERES ten ki,açmız imamhatip okullarını da...ALLAH HİDAYET VERSİN...
"o kafalarına saten pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum"

Allah ım sen bu insanların ıslah kabiliyetleri varsa ıslah et,yoksa nasıl biliyorsan öyle yap..
Bizim de hazmedemediğğmiz bi çok şey var ama senin halin çok acı be teyzem..50 yıl sonraki halini bi görsen..
Bide Kuran da geçmeyen baş sargısı diyor ya..Allah ım nasıl insanlar var bu ülkede kimliğinde müslüman yazan..Bide sözde aydın,biligili insanlar..aç bi meal de oku geçiyo mu geçmiyo mu Kuran da..
Ayrıca bu sadece imam hatiplilerin meselesi değil yani olmamalı, sonuçta olay
başörtüsü
neyzen Yazılan:cahiliye dönemini aratmıyorlar yani...ne güldüm ya inanın,cahil insanlar işte...fetva da veriyorlar ama arkadaşlar öyle demeyin(: ''O PIRIL PIRIL BAŞÖRTÜLERİNİ TAKIP YANIMIZDAN N BAŞLARI DİK ŞEKİLDE GEÇMELERİNİ HAZMEDEMİYORUM ''demiş ya oradaki nasipsiz insan,ne güzel işte bziim başımız dik utanacak birşeyimiz yok demekki...sen başını eğ,kendinden utann o zamn(: ALLAH RAZI OLSUN ADNAN MENDERES ten ki,açmız imamhatip okullarını da...ALLAH HİDAYET VERSİN...

Aminn....BAŞIMIZ HER ZAMAN DİK OLACAK ZATEN...Rabbim islah etsin o insanları...
Başörtüsüne "başsargısı" diyecek kadar cahil kişilerin İmam Hatip liseme, Cami'ye, Ezan'a laf etmesi umrum bile değil, yaptığı hatanın bedelini bu dünyada ödemese öbür dünya da ödeyecek. Fakat sinek birşey değil miğde bulandırır. Bunlar da o hesap...

Bu arada şu da dikkatimi çekti; kadın erkek eşitliğini ön plana alan şahıslar konuşmalarında temizlikçi hanımın vatandaşlık haklarındaki eşitliği geri plana aldılar... Neyin eşitliğini savunuyorlarsa artık....
KURAN-KERİM'den de rahatsız oluyormuş teyzemiz...onlara bu ezgiyi hediye edeyim o zamn... arkadaşlar yüksek volümle dinlemenizi rica ediyorum(:

EZELİ NUR

Nurdan çehrendeki bu nikab da ne?
Güneşlere tâç giydiren ışıkken
Hep hicranla bunca yil bunca sene
Geçmiş gidiyor... baharlar beklerken...

Doğ ruhlara arşdan gelen bürhanla
İnlet dört bir yani altin sadânla
Hayat üfle sihirli râyihanla
Hak adina üfül üfül eserken...

Konuş ki hatipler haddini bilsin
Ilâhî nefhanla ruhlar dirilsin
Sâyende tâ zirvelere erilsin
Başlamiş gökler de bunu dilerken...

Ey mukaddes kitap ey ezelî nûr
Ey iklimi ziyâ etrafı huzûr
Son demde bir kere daha ne olur
Ağar, ışık karanlığı boğarken...

Bahar olmasa da sonbahar olsun
Cihânlar bütün âvâzınla dolsun
Yeniden nâmın her yanda duyulsun
Şu fânî ömürlerimiz biterken...
Grup Yeniçağ ve çok hoş bir eser... Dinliyorum... (:
Fakat bu eserin değerini bilecek kişiler değil bunlar... Neyse, onlara armağan olsun bakalım... (:
değerini bilecek kimseler değil tabi ki nimet kardeşim ama belki birgün anlarlar ne diyelim...bütün fandaki kardeşlerimize armağan olsun...sözler muhteşem zaten...
Bu video yu önceden izlemiştim.Gerçekten saçmalık abidesi...Bu ne yaa ezandan ve Kuran sesinden rahatsız oluyormuş.Ya uğraşmasınlar başörtümüzle Allahuekber yaaaa...
'O kafalarına pırıl pırıl başörtüleri takıp başları dik bir şekilde yanımızdan geçişlerini hazmedemiyorum".İyiy de kardeşim adı üstünde 'başörtüsü' neremize bağlayacağız bu sözler tüm kadınlara hakaret özellikle de şehit annelerine ve de geç saatlerde Kurna-ı Kerim dinlemekten rahatsız olmasıne büyük terbiyesizlik bu ne cahillik sana ne güzel nimet verilmiş sen değerini anlamıyorsun iyi ya işte uyumadan önce bir Kuran dinlesen ruhun huşu bulsa fenamı olur.Keşke burada da Kuran sesleri yankılansa da benim ruhum rahatlasa.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler