Selamunaleyküm arkadaşlar küçüklere sorulan monoton sorulardan biridir..."Büyüyünce ne olacaksın" işte bu da o soru ama büyüdüğünüzde o sorunun cevabı değişti mi??
Mesela ben küçükken basketbolcu ve ya ressam olmak istemişimdir...Ama şimdi İlahiyat okuyup Arapça öğretmenliği yapmak istiyorum inşaallah...
Küçükken ne olmak istediniz şimdi ne olmak istiyorsunuz ya da ne oldunuz??
Bana sorduklarında çok küçükken anaokulu öğretmeni olcam diyodum sonra biraz büyüüdüm dinkültürü öğretmenliği dedim...Ama gene küçükken istediğim mesleği okuyorum anaokulu öğretmenliği..
ben orta okuldayken falan ingilizce yada türkçe öğretmenliği istiyordum ama şimdi ilahiyat okuyup tefsir istiyorum hayırlısı inşallah
Evet hayırlısı...Ne güzel inşaallah o günleri görürüz..
Bende avukat olmak isterdim ama kısmet olmadı..Kafama çok takmıştım avukatlık meselesini avukat olamadım ama avukatın yanında sekreter olarak çalışıyorum...
the Key'eN Yazılan:Evet hayırlısı...Ne güzel inşaallah o günleri görürüz..
Ahh ahh... inşallah kardeşim hepimiz için hayırlısı inşallah
astronot olmak istiyodum

) şimdi kaldırım üzerine hedeflerim

)
tabiki doktor sadece para kazanmaktı amacım ama şimdi biyolog hedef sadece Allah(cc) rızasına dönüşünce her meslek yapılabiliyormuş tıp için senelerce emek vermeye gerek yok ilk senende git üniversiteye zaman kaybı lüzumsuz

subay olacaktık güya..
derken 5. sınıfta öğretmenimiz herkese soruyordu ne olacaksınız çocuklar diye?
imam olacağım demiştim..
herkes gülmüştü bana..
yıllar geçti..
ve şimdi radyocuyuz..
(;
ben daha 6 yaşındayken müzik öğretmeni olmak istiyordum
ortaokulda ve lisede tiyatrocu olmak istedim
şuan üniversitede iletişim fak.okuyorum sıkı bir gazeteci olacağım inş.