Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Sitede çalışma var?!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Sitede çalışma var [Resim: 7019.gif]

Site yep yeni bir sürüme çıkarıldı,bu sürümde hem yönetici hem moderetör hemde üyelere büyük yenilikler var...

büyük yeniliklerle birlikte büyük sorunlarda olabilir,sizden biraz sabırlı olmanızı istiyorum...gördüğünüz hataları buraya yazabilirsiniz...
Hangisini yazayım ki bilemedim (: Mesela kişi bilgileri sol tarafta değil üstte yazılı. İstediğim konuyu, istediğim zaman açamıyorum, bayağı bir uğraşıyorum...

Ama mağdem güzel yenilikler bizi bekliyor, sabrın sonu selamettir (: Selametle...
(04-08-2008 05:08)nim~E~t Yazılan: [ -> ]Hangisini yazayım ki bilemedim (: Mesela kişi bilgileri sol tarafta değil üstte yazılı. İstediğim konuyu, istediğim zaman açamıyorum, bayağı bir uğraşıyorum...

Ama mağdem güzel yenilikler bizi bekliyor, sabrın sonu selamettir (: Selametle...

bir süre idare ediniz,eski tema bu sürüme uymuyor,çevirene kadar sabredin...
Şu anki tema kalıcı değil, değişecek yani. Öylemi Özay abi?
(04-08-2008 09:33)nim~E~t Yazılan: [ -> ]Şu anki tema kalıcı değil, değişecek yani. Öylemi Özay abi?

değişecek evet,kalıcı değil
Temanın kalıcı olmamasına sevindim açıkcası, bir sorun daha söz konusu... Özel mesaj sisteminde de bir sıkıntı var sanırım. Ya da göndereceğim kullanıcı öyle ayarlamış bilmiyorum ama "kullanıcı özel mesaj sistemini kullanmıyor" gibisinden birşeyler yazıyor.

Bu arada avatarlar ben de görünüyor, fakat çok ufaklar..
Sitede gördüğünüz hataları lütfen bildiriniz...
bir konuyu okurken okuma bitmeden birden anasaya geçiş oluyor
tamam onu hallediyorum
iki veya daha fazla sayfa içeren konularda 1. sayfaya geçilmek istendiğinde anasayfaya geçiliyor 1.sayfa yerine
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler