Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Antalya yanıyor!! Dua edelim onlar için..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
SadArkadaşlar hepimizinde bildiği üzere 5 gün oldu ve hala Antalya yanıyor..
Ceylin Ablamızında arkadaşları Manavgat ta ve şu an onlar çok zor durumda tabiki haliyle Ceylin ablamda zor durumda.. Çok masum insanların canları, malları yanıyor..( Ceylin ablamın arkadaşları ) Ceylin ablam çok zor durumda ve bende o öyleyken gülemiorum.. Duamı esirgemiyorum!.. Allah (c.c) rızası için sizlerde dualarınızı esirgemeyin!....Sad
Ne zaman gülcen be Ablam!.. Sad
Kendisi Fana da uğrayamıor.. Yakın bir zaman da bizlerle olacak inşaAllah!..Sad
İnşaallah Mervecim...Ya bitmek bilmiyor şu yangınlar...Bende duamda eksik etmicem tabikide...Allah (c.c) yar ve yardımcıları olsun...(aminn)
Yangını bilerek çıkarıyorlar neden Antalya, neden İzmiir, neden böyle güzel yerler yanıyor tabiki sebebi var yanan yerlere oteller tatil evleri yapmak Allah bildiği gibi yapsın Allah yardımcıları olsun.Amin
Aynen katılıyorum ablacım...O kadar otel vs. yerler açılırsa sonumuz böyle olur ...Sad
Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah...Ceylinimm üzülmesin ya Sad Dualarımız hep onlarla olucak..
Canlarım benim ya...Allah sizlerden razı olsun...
Hakikaten çok zor anlardı...
Arkadaşlarımı tek tek aradım (canlarım) yanıyorlar...
Evleri ile ateş arasında sadece 10 metre vardı ve hiç birşey yapamıyorlardı...
Cehennem dehşetini az da olsa Hissettirdi...
Ve söylenenler çok ilginç...Dönüp dönüp (yerde yanacak hiçbirşey kalmamasına rağmen) aynı yerler tekrar yanıyormuş...
Çok dua ettik...

Yanarak ölmekten Allah'a sığınırım...

RABB'İM MUHAFAZA BUYURSUN...
amin ceylinim...RABB'İM yardımcıları olsun canım kardeşim yeni öğrendim...
Allah yardımcıları olsun ..yanarak ölmekten çok korkarım...Allah hayırlı ölümler versin hepimize..
Referans Adresler