Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: İnsan Beyninin Gücü...(bu olay yaşanmış)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Polonya'daki Lodz kasabasından çıkan tren, dükkanlara dondurma dağıtır. Görevlilerden

ikisi, dondurmaları dükkana taşımak için dondurma

dolabının içine girer. O sırada dolabın kapağı kapanır ve içerde

kalırlar. Dolabın kapağını vururlar ama onları duyan kimse yoktur. Öleceklerini anlarlar ve

sürekli kendi kendilerine "Donucaz, donucaz..." diye mırıldanırlar. İçlerinden bir tanesi

kağıda "Yavaş yavaş tenimiz donmaya başladı, artık dayanamıyoruz." diye yazı yazar. En

sonunda bunlar donucaz diye diye donarak ölürler. O akşam onları orada bir kasabalı bulur

ve polise haber verir. Olay yerine gelen polis bunların otopsisini yaparak donarak

öldüklerini kamuoyuna açıklar.

AMA DOLAP SABAHTAN BERİ ÇALIŞMIYORDUR...
smile smile
bu kadar olmaz artık yaaaaaaaaaaa......... smile
gerçekten olağanüstü..olmaz gibi geliyor ama...
çok ilginç yaRolleyes
bi şeyi kırk defa sylersen olur derler yaBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
kimbilir onlar kaçkere dediler çalışmayan dolapta söyleye söyleye dondurmuşlar trajikomik.
yazık olmuş yaa...işte psikoloji...
DÜŞÜNCELER VE SÖYLENENLER BU HALE GETİRDİ YAZIK..
gerçekten çok ilginç ya bu...
annem söylerdi de inanmazdım. coğrafyayı anlamıyorum diyip duruyodum annemde kızıyodu beyin bir tek dilinden emir alır diyodu. bende inanmıyodum. artık coğrafyayı anlıyorum dicem Big Grin
evet yaa nimet kardeşim haklısınn kurtaramıcam coğrafyayı diyorum hepp bende anlıyorum dicem bundan sonrasmile..adamlara bak yaa "doncaz doncaz" dediler öldüler .. dolap zaten çalışmıodu allah allah yaaa..yazık olmuşş
Referans Adresler