Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Ne kadar dil biliyorsunuz?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
selamün aleyküm ben sadece ingilizce yi öğrenmeye çalışıyorum zaten okul eğitimi bu kadarını veriyor .
Aleyküm selam kardeşim bende ingilizce ve ARAPÇa yı öğrenmeye çalışıyorum bizede okulda bu kadarını gösteriyorlarBig Grin
bende ingilizce ve almanca görüyorum ama uyuz oluyorum.daha türkçeyi eksiksiz konusamıyorum.rezillik benim ki yani
Arapça ve ingilizceyi öğreniyorum...Çincede öğrenmek isterim.smile
(05-08-2008 05:30)the Key'eN Yazılan: [ -> ]Arapça ve ingilizceyi öğreniyorum...Çincede öğrenmek isterim.smile

Bende arapça ve ingilizce öğreniyorum.. Ama ben İspanyolca öğrenmek isterdim WinkBig Grin
Okula veya bir Kursa dil öğrenmek için gitmiyorum sadece Rusyalı yengemden Rusça ve Özbek şarkılarını söylemeyi ve Türkçe şarkılarını bu dillerde söylemeye çalışıyorum en eğlencelisi busmile
aleykum selam Arapça ingilizce ve kürtçeyi elimizden geldiği kadar konuşmaya çalışıyorum.Süryaniceyi öğrenmek isterim
Türkçe'yi bile zor konuşuomuşum dio bazıları Big Grin İngilizce öğreniorum..
biraz türkçe biraz kürtçe biraz ingilizce biraz almanca biraz da antep çe biliorm
Ya bu biraz şey gibi olmuş ya ,şeyy ..smile
Ne kadar paranız var ya da elbiseniz gibi ((:
Mesela kaç dil biliyorsunuz demek daha doğru olurdu zannımca smile)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler