Bugün sanat dünyasında,şöhret başını almış gidiyor...Maalesef ne ses,ne de söz namına hiç güzel şeyler yapılmıyor...
İsim vermiyorum ama,''ALLAH belanı versin,anasını satayım v.s...Maalesef sokak serserilerinin kullandığı sözler,türkçemizi katleden şarkılar...Kadınları yerin dibine sokan şarkı sözleri...
Ama kadınlar gururla dinliyor,maalesef bu daha acı bir gerçek.Ve küçücük,daha konuşmayı yeni öğrenen kardeşlerimizin ağzında bu iğrenç laflar.Ben gerçekten utanıyorum, kuzenlerimin,yeğenlerimin ve sokatta hergangi bir kardeşimiz ağzından bu şarkıları duydukça...
Çevrede son ses dinlenen bu şarkılar...Sen ne kadar dinletmesende ezberleyip söylüyorlar,daha anlamını bilmedikleri bu sözleri,şarkıları...Tabi kapış kapış alınıyor bu albümler...Nerdeee sanat...
Çok şükür bize ki seçici olabiliyoruz .Ben tabiki buu FAN'daki kardeşlerimizin bu tür müzikleri dinlemediklerini biliyorum.YA DA ÖYLE TAHMİN EDİYORUM...
İYİ Kİ VARSIN EŞREF ABİM!Ve iyiki var ''EŞREF ABİM''gibi sanatçılar...
İYİ Kİ VARSIN EŞREF ABİM!Ve iyiki var ''EŞREF ABİM''gibi sanatçılar...
evet iyiki varlar.
bu tür şarkıları istemesende ezberliyorsun zaten.çünkü her yerde onlar çalınıyor.yazık...
böyle bir konu açtığınız için teşekkürler.Gerçekten çok doğru.Allah Eşref abimiz gibi sanatçılardan razı olsun.
Kesinlikle... Sanat kelimesinin bu tarz eften püften şarkıların yanında yer alıyor olması bile beni rahatsız eder. Bu tarz "eser" (diye adlandırılmış olan) leri dinlemiyorum, dinleyemiyorum. Çünkü hiç bir zevk almıyorum, alamıyorum...
Ve Eşref ağabeyimize eserlerinde sanata verdiği önem/değer için ve işini hakkını vererek icra ettiği için sonsuz saygı, sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Allah [c.c.] ebeden razı olsun...
Ben koyu bir Eşref Ziya hastasıyım arkadaşım ise o dediğiniz şarkıcının hayranı telefonumu eline aldığı zaman diyorumki senin dinleyeceğin müzik yok içinde yine Eşref Ziyamı ekledik bıktım senin Eşrefinden bunu 2 hafta önce söylemişti ben senin hayran olduğun sarkıcıya hiç bir laf etmezken sen nasıl olurda babamdan bile çok sevdiğim Eşref Ziya abime böyle laf edersin ağlamıştım kimse anlamıyor diye bi dinleseler çok beğenecekler benim dinlediğim müzikleri o zaman baya bir münakaşa yapmıştık sırf o kelime kullandığı için onca yıllık arkadaştan soğudum pek fazla konuşmuyorum.Fakat enişteme Eşref Ziyayı sevdirmenin mutluluğunu yaşıyorum,konserine gitmeyed esöz aldım

(11-08-2008 10:04)asuman Yazılan: [ -> ]Ben koyu bir Eşref Ziya hastasıyım arkadaşım ise o dediğiniz şarkıcının hayranı telefonumu eline aldığı zaman diyorumki senin dinleyeceğin müzik yok içinde yine Eşref Ziyamı ekledik bıktım senin Eşrefinden bunu 2 hafta önce söylemişti ben senin hayran olduğun sarkıcıya hiç bir laf etmezken sen nasıl olurda babamdan bile çok sevdiğim Eşref Ziya abime böyle laf edersin ağlamıştım kimse anlamıyor diye bi dinleseler çok beğenecekler benim dinlediğim müzikleri o zaman baya bir münakaşa yapmıştık sırf o kelime kullandığı için onca yıllık arkadaştan soğudum pek fazla konuşmuyorum.Fakat enişteme Eşref Ziyayı sevdirmenin mutluluğunu yaşıyorum,konserine gitmeyed esöz aldım
Canım elbette herkes istediğini dinler ama,söz konusu burada müzik tarzı olsa belki evet.Ama ben şarkı sözlerinden bahsediyorum.Yani arkadaşın burada EŞREF ABİNİN ezgilerinin sözlerinden rahatsızsa,o vicdanlıyla alakalı birşey.Yok müziğiyle-sesiyle beğenmiyorsa,o da kendi seçimi...İsteyen dinler,istemeyen dinlemez.Beni rahatsız eden bu tarz müziklerin sözleri...ve sanattan çok uzak...Düşünsenize ya küçücük çocukların ağzında iğrenç kelimeler...saygıdan çok uzak olan şarkı sözleri.Ve bunlarla büyüyen yeni nesil...Çok acı ve çok yazık...
Bu zamanki çocuklar ve gençlerin dinlediği müzik tarzı sarkının içindeki sözler iğrenç olduğu kadar utanç verci bu doğru her ne kadar bizler dinlemesekte etrafımızdaki insanlar ısrarla açmaya çalışacak benim dinleğim müzikler içindeki o en anlamlı sözler beni mutlu ediyor fakat bu tarz müzükten uzak bir insan sen iyimisn bu ne tuaf müzik demeleri benim ağrıma gidiyor
(11-08-2008 10:28)asuman Yazılan: [ -> ]Bu zamanki çocuklar ve gençlerin dinlediği müzik tarzı sarkının içindeki sözler iğrenç olduğu kadar utanç verci bu doğru her ne kadar bizler dinlemesekte etrafımızdaki insanlar ısrarla açmaya çalışacak benim dinleğim müzikler içindeli o en anlamlı sözler beni mutlu ediyor fakat bu tarz müzükten uzak bir insan sen iyimisn bu ne tuaf müzik demeleri benim ağrıma gidiyor
CANIM BENİMM boşver isteyen dinler EŞREF abimizi İSTEMEYEN DİNLEMEZ.Benim çevremde de,hatta yakınlarımda bile sana söylenen sözlerin aynısını söylüyorlar.ama bunlar beni etkilemiyor....Ne eşref abimi dinlemekten vazgeçiyorum,ne de onları çok takıyorum. Sen de öyle yap bizler varız ya yetmez mi...biz birbirimize yeteriz canım üzülme sen
Zaten onlar öyle dedikçe ben inadına Eşref Ziya Ezgi dinliyorum Eşref abiyi ilk sevdiğim zamanlar acaba benim gibi Eşref abiyi dinleyen seven varmı derdim Ve şimdi görüyorumki ne güzel bir ortam en seçkin insanlar(biz) Eşref abiyi dinliyoruz.
Bunları yazdım ya içimi döktüm oohh şimdi rahatladım Allah razı olsun hepinizden.
evet malesef günden güne sanat diye böyle rezillikler sunuluyor bizlere ve bundan en çok etkilenen genç nesil oluyor muhakkak.gerçekten bu noktada düşünmemeiz lazım ve bu tarz sanatı yozlaştıran insanları alkışlamayıp gerçek sanatçıların hakkını vermeliyiz.teşekkürler