'''Ey yücelerden yüce ve kullarına onların şah damarlarından daha yakın Rabbimiz! Bizim Sen'den uzaklığımızı düşünüp Sana avazımız çıktığı kadar yüksek sesle nida ediyor ve yine Sen'in bize yakınlığını mülahazaya alarak da fısıltı halinde münacaatta bulunuyoruz.
Ne olur, bahtına düştük, bizi sâlih ameller işlemeye muvaffak kıl; nebîleri, sıddıkları, şehitleri ve daha başka mukarreb kullarını Kendine yakınlaştırdığın gibi biz âciz ve muhtaç kullarını da yakınlaştır! Bu mübarek günde dualarımızı kabul buyur'''..(amin)
Tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun Rabbim tüm müslümanları korusun..Arkadaşlarım bu mübarek günde birbirimizi dualarda unutmayalım....
YAVUZ kardeşim bu güzel duaya biz de amiiiiiin diyelim.tüm KARDEŞLERİMİZİN cuması mübarek olsun...dualarda buluşmak dileğiyle...
Tüm müslüman aleminin cuması mübarek olsun...Allah bütün dualarımızı kabul eylesin inşallah..A-M-İ-N
RABBENA ATİNA FİDDUNYA HASENETEN
WE FİL AĤİRET-İ HASENETEN
WE ĶİNA ĚZABEN-NAR"
(Bakara-201)
""Rabbimiz dünyada da bize iyilik ve güzellik ver; ahirette de iyilik ve güzellik ver ve bizi ateşin azabından koru.""
EY RABBİM GAYB İLMİNLE VE HALK ÜZERİNE OLAN KUDRETİNLE HAYATI BENİM İÇİN HAYIRLİ GÖRDÜĞÜN MÜDDETÇE YAŞAT ÖLÜMÜ BENİM İÇİN HAYIRLI GÖRDÜĞÜN ZAMANDA VEFAT ETTİR EY RABBİM GİZLİDE VE AÇIKTA HAŞYETİNİ İSTİYORUM RIZA HALİNDE DE GADAP HALİNDEDE İHLAS SÖZÜNDEN AYIRMAMANI İSTİYORUM FAKİRLİKTEDE ZENGİNLİKTEDE İTİDALDAN AYIRMAMANI İSTİYORUM SENDEN TÜKENMEZ BİR NİMET KESİLMEZ BİR GÖZ FERAHLIĞİ YANİ YÜZDE AÇIKCA GÖRÜLEN NEŞE VE HUZUR İSTİYORUM.YA RAB SEN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFETMENİ İSTİYORUM....tüm arkadaşların cuması mübarek olsun....F İ E M A N İ L L A H....
RABBENAĞFİRLİ velivâlideyye velil mü'minîne yevme yekûmül hisâb.
Rabbimiz! Hesap görülecek ahiret gününde beni, anne-babamı ve müminleri bağışla.........AMİN