Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: İHH ya yardım edelim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ihh ümraniye ve fatihte kermes açıyo, stand da görevli olmak isterseniz veya buroşürleri alıp çevrenizede dağıtabilirsiniz
bu aralar ihh da eleman eksikliği var, isterseniz bi organizasyon yapalım. ama ciddi, sözle kalmayacak
ihh merkezde bazı belgelerin pc ortamına geçilmesi gerek, birlik olalım 1 günümüzü verelim istanbuldaki üyelerimizle
bunu diğer forumlarlada paylaşabiliriz. umut forum vs..
tamam derseniz iletişime geçelim
KERMESE DAVET

Geliri Yetimlerin Yararına Kullanılacak Kermesimize Sizi ve Dostlarınızı Bekliyoruz.

Gıda, temizlik ve kırtasiye malzemeleri, tekstil ve çeyizlik ev eşyası gibi ürünleri bulabileceğiniz kermesimize katılarak yetimlere destek olabilirsiniz.

Tarih : 26-31 Ağustos 2008
Yer : Ümraniye: Alemdağ Cad. No:78 Yanı
Fatih: Fevzipaşa Cad. Fatih Durağı Yanı (Tophane Sok.)
Ömer Fatih ilçesi Avrupa yakasındaydı dimi İnşaAllah giderim.Yaptığım seccadelerden de getiririm.
evet asuman, ama ben kesin sonuç istiyorum. forumda yardım yardım diye bi sürü konu var, faaliyet görmedim hiç
işte faaliyet, hemde çok güzel bi tanışma ortamı
Abi ALLAH razı olsun gelicem inşallah, tekstil yardımı için. Bu arada diğer(http://www.omerkaraoglu.biz) forumlara haber verdim ...
İyi tamam da ben anca haftasonu gidebilirim yengemlere de söylicem kesin gidecem sen de gel seni de görecem kardeşim smile emi.Selametle.
biz ihh nın kadrolusuyuz artıksmile
tamam ben işyerimden emanetleri alırım bi sorun çıkmazsa İNŞALLAH haftasonu gideriz....
(19-08-2008 10:55)yavuz Yazılan: [ -> ]tamam ben işyerimden emanetleri alırım bi sorun çıkmazsa İNŞALLAH haftasonu gideriz....

Ben sen de gel sözünü Ömer kardeşim için söylemiştim iyi hadi sen degel bariWink
önemli değil ya o zaman hep beraber ümraniye de buluşuruz smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler