Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: elhamdülillah demenin faziletleri...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hz.Muhammed (s.a.v)şöyle buyurmuş:

1. Bir kul bir defa "Elhamdü lillah" dediği zaman yer ile gök arası sevab ile doldurmuş olur.

2. İkinci defa "Elhamdü lillah" dediği zaman, yerin yedi kat göklerin üstüne kadar olan bu arayı sevab ile doldurmuş olur.

3. Üçüncü defa "Elhamdü lillah" dediği zaman, Allah-ü Teâlâ, bu kuluna "Ey kulum, işte al" buyurur. Yani Yüce rabbimiz "Ey kulum, dilediğini dile, dileğin verilecektir, muradını iste, muradın yerine getirilecektir. Dilek ve muradın gerçekleşecektir. Sen hemen iste..." buyurmuş demek olur. (İmam-ı gazâli, İhyâ).
güzel paylaşımın için sağol esra....bundan sonra daha sık şükür edicez inşallah...
AEO..smile
Elhamdulillah...
akay Yazılan:güzel paylaşımın için sağol esra....bundan sonra daha sık şükür edicez inşallah...
AEO..smile

inşallah hepimiz için gerekli şükür...
yalnız ben esra değil ZEHRA......
çok saol bndan sonra daha bilinçli bir şeklde şükredicemm..
ne güzel ya sen bir adım gel ben sana koşarak geleyim ne güzel Yarabbim
rabbim kullarını çok seviyor tek bir kelimeden bile kullarına ne güzellikler veriyor ama biz hala ona itaatten geri duruyoruz aramızda hala inanmayanlar var inşallah el ele verip sesimizi onlara da duyurucaz paylaştığın için sağol allah razı olsun
Referans Adresler