Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: 120 tekrar vizyonda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
15 Şubat 2008’de gösterime giren ve 1 milyondan fazla seyirci tarafından izlenerek “2008 Yılının En Çok izlenen İkinci Filmi” olan 120, 30 Ağustos Zafer Haftası nedeniyle, 29 Ağustos 2008 Cuma günü Türkiye genelinde yeniden gösterime giriyor

gidemeyen arkadaşlar için güzel bir fırsatWink
Çok güzeldi.Gidemeyenler kaçırmasın benceWink
teşekkürler bu sefer giderim inşAllah...smile
rica ederim(; kesinlikle git Leyla süper bi film di yaaaaaaaaaa
bendemi sorun var bilmiyorum ama 120 diye bi film duymadım hiç.
hani 1milyondan fazla seyirci tarafından izlenmiş ve ben duymamışsam sorun bendedir herhalde...
filmin içeriğini hiç bilmiyorum nasıl bi film acaba?
sorun %100 sende...Big Grin120 burdan bakabilrsin...smile
Muhteşem bir film gitmeyen herkes gitmeli bence
Leyla Kübra sağolasın canım bende destanı nerden okuyabilirim diye düşünüyordum aklıma bile gelmedi netten aramak hayırsız amcaoğlu kendi izlemeye gitti beni götürmediSad
İnşallah sende gidersin Asuman Wink
(28-08-2008 07:40):::kübra::... Yazılan: [ -> ]bendemi sorun var bilmiyorum ama 120 diye bi film duymadım hiç.
hani 1milyondan fazla seyirci tarafından izlenmiş ve ben duymamışsam sorun bendedir herhalde...
filmin içeriğini hiç bilmiyorum nasıl bi film acaba?

Sarıkamış'ta 120 şehidimizin donarak öldüğünü anlatan bir film.. Muhteşem.. Mutlaka izlemelisiniz.. Ama filmin adı 120 ÇOCUK diye de geçio.. Karıştırmış olabilirsin..
malesef karıştırmadım bilmediğm şeyi karıştıramam ki...ama fragmanına baktım leyla sağolsun bu konuda aydınlattı beni:)izlemek lazım tabi güzel film
Referans Adresler