bakıyoruzda ezgi üzerine bütün forumlar aynı amaçları aynı işte eşref ziya yada başka biri sözleri albümleri hayatı ne bilim artık herşey ezberler olduk ya bu tür forumlar bir çatı altında toplanacka yada farklı şeylet olcak yani bu abinin bütün bilgileri degişik isimlerle başka sitelrde var bu şekilde üyelerde sıkılıyor üye olmakta istemiyor daha farklı çalışmalar olursa daha iyi bence örnek olarak umut abinin forumda ki üyeleri burda busefer otaraf eksik kalıyo zaten aynı üyeler ee ortaki konular buraya taşınıyo amaç konu eklemekmi yoksa faydalı şeyler yapmakmı zaten o konular biz takip etmiştik diger forumda bide giriyoz buraya bakıyoz aynı konular
(kusura bakmayın hani tavsiye ve istegim sadece bu başlık altına buna benzer şeyler yazılır herhalde

yinede Allah razı olsun

arkadaşım kendine göre haklısın ama biz umut forum falan onlara üye değiliz o yüzden burdan öğrniyoruz..yani kendince görme...
bu arada hoşgeldin üyeliğin hayırlı olsun
mekanları insanlar zenginleştirir,bizi umutforum,alperweb gibi yerlerle bir tutmayın,açılalı kısa zaman oldu,zamanla farkını ortaya koyacaktır forum,tavsiye ve isteğiniz varsa alalım..
serhat öncelikle hoşgeldin...
burayı umut mürare forumla kıyaslaman çok saçma ,bu forum daha yeni açıldı ve özellikle farklılık yapmaya dikkat ediyoruz .sen bize ne gibi bi değişiklik istediğini söyle ...eşref abiyle ilgili daha ne yapabiliriz ya da diğer sanatçılarla ilgili...diğer forumlarda da görüyoruz kimse daah fazlasını yapamıyor nedense....
faydalı paylaşım olayınıda gerçekten çok iyi düşünmüssün zaten hepimizin amacı bu!!teşekkürler
Madem hep aynı diyorsunuz (ki bence değil çok farklı) Hayırlı olsun üye olmuşsunuz siz değişiklik yapın !
Bir Muammânın Mütâlââsı Yazılan:Madem hep aynı diyorsunuz (ki bence değil çok farklı) Hayırlı olsun üye olmuşsunuz siz değişiklik yapın !

Ben umutmürare forumlarla kıyaslamadım sadece örnek genel olarak dedim
Amacımız eşref abiyi tanıtmaksa ki güzel bir site ama gereksiz
İslam adına bişiler yapılmak isteniyosa ki islam bölümü var demek din üzerinede konular olcak ozaman islam bölümü biraz daha geniş olmalı kuranı kerim bölümü ayrı olmalı hadis bölümleri birde müanazara bölümü

))
yöneticiler sizlersiniz ben nasıl degiştirim siteyi

ben degiştirmeye kalksam bidaha siteye giremessiniz

kardeşim gereksiz olduğunu nereden çıkarıyorsun,burda gereksizleşmeye başlayan tek kişi sensin,senin gibi gereksiz insanlarda ne yazikki sitemizde fazla yaşamaz...
Yapıcı olmaya çalıştığın ama saçmaladığın diğer yorumların için sağol,Ne webmasterliği ne konu dizilimini senden öğrenecek değiliz...
doğru dürüst bir şekilde eleştirilere her zaman açığız,saçmalayacaksanız kendi forumunuz var kardeşim...
Serhat Yazılan:Amacımız eşref abiyi tanıtmaksa ki güzel bir site ama gereksiz 
Ya madem gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz neden Gereksiz olduğunu düşündüğünüz bir siteye üyelik yaptırdınız???