31-08-2008, 0:59
01-09-2008, 17:23
Bekle beni,
Sensiz bıraktığın yerde...
Öldüğümde mezarımın baş ucunda,
Bekle...
Gül olup yanında açacağım...
İşte geldiğin zaman,
Bir gün sen olacağım,bekle...
Aşkın Sesi yüreğinize sağlık çok guzel olmuş şiir sever bırı olrak şiirlerinizi buyuk bır beğenıyle takıp edıyorum
Sensiz bıraktığın yerde...
Öldüğümde mezarımın baş ucunda,
Bekle...
Gül olup yanında açacağım...
İşte geldiğin zaman,
Bir gün sen olacağım,bekle...
Aşkın Sesi yüreğinize sağlık çok guzel olmuş şiir sever bırı olrak şiirlerinizi buyuk bır beğenıyle takıp edıyorum

02-09-2008, 11:00
aşkın sesi adlı kardeşimize gercekten çok çok teşekür ediyoruz
hakikaten güzel işler yapıyorsunuz çok sağolun ama şunuda iyi biliniz ki illa yorum yapmak gerekmez yeter ki okunsun ve kardeşlerimiz size bir allah razı olsun dileğinde bulunsun bu işin ehemmiyeti acizane yüreğime göre budur bence .............selam ve muhabbetle kalın ramazanı şerifiniz nurlu ve bereketli olsun
onutmayın insan eğer eser yapmak isterse kendine yazar başkalarına beğendirmek için değil gayeniz bu ola mübarek günleriniz hayırlı ola ............ (hadem-ül gülden)
hakikaten güzel işler yapıyorsunuz çok sağolun ama şunuda iyi biliniz ki illa yorum yapmak gerekmez yeter ki okunsun ve kardeşlerimiz size bir allah razı olsun dileğinde bulunsun bu işin ehemmiyeti acizane yüreğime göre budur bence .............selam ve muhabbetle kalın ramazanı şerifiniz nurlu ve bereketli olsun
onutmayın insan eğer eser yapmak isterse kendine yazar başkalarına beğendirmek için değil gayeniz bu ola mübarek günleriniz hayırlı ola ............ (hadem-ül gülden)
02-09-2008, 17:11
Bu konuda benim fikirlerimi aldınızmı düşündünüzmü ki ön ayrgıda bulunuyorunuz ! Yaptığınız bu iş hoş değildir... Ben bu foruma şiirlerimi yazıyorsam insanların düşüncelerini almak ta hedefimdir ben şair deilim sadece düşüncelerle hareket ederim ve burdaki herkezin düşünceleri benim için önemli bir roldÜr... Kimseyede birşey beyendirmek zorundada değilimdir... Kimsenin beyenip beyenmesi umrumdada değildir ben yazarım ve ardından Bir teşekkür isterim okadar... Bir uğraşı yapıyorsam okunup geçecek kadar görülmemeli... Ama artık yazılacak şiir görmeyeceksiniz Merak etmeyiniz... SAYGILARIMLA C.U (aşkın sesi...)
03-09-2008, 12:17
(02-09-2008 17:11)Aşkın sesi... Yazılan: [ -> ]Bu konuda benim fikirlerimi aldınızmı düşündünüzmü ki ön ayrgıda bulunuyorunuz ! Yaptığınız bu iş hoş değildir... Ben bu foruma şiirlerimi yazıyorsam insanların düşüncelerini almak ta hedefimdir ben şair deilim sadece düşüncelerle hareket ederim ve burdaki herkezin düşünceleri benim için önemli bir roldÜr... Kimseyede birşey beyendirmek zorundada değilimdir... Kimsenin beyenip beyenmesi umrumdada değildir ben yazarım ve ardından Bir teşekkür isterim okadar... Bir uğraşı yapıyorsam okunup geçecek kadar görülmemeli... Ama artık yazılacak şiir görmeyeceksiniz Merak etmeyiniz... SAYGILARIMLA C.U (aşkın sesi...)bakın ben sadece size şu hatırlatmalarda bulunmak istedimeğer RİSALE-İ NUR OKUYORSANIZ BENİ GERÇEKTEN ANLAMIŞSINIZDIR (ÜSTAD HAZRETLERİ HER ZAMAN ŞÖYLE BUYRULUR:BEN BU RİSALELERİ KENDİ NEFSİME YAZDIM İSTEYEN SADIK KARDEŞLERİM VARSA NEFSİMLE BERABER DİNLEYE BİLİRLER......VE HEPİMİZDE BİLİYORUZ Kİ DÜNYANIN EN BUYUK EDEBİYATÇILARI ÜSTADIN TALEBELEERİ BİLE OLAMAZ BU MİSALLE OLAYI DAHA İYİ BİR ŞEKİLDE SANIRIM BEYAN ETTİM .....bende size şiirlerinizin çok güzel olduğunu ve başarılarının devamını dilediğimi söylemiştim....ama siz güya ben suçluyumcasına beni irdelemişsiniz neyse selametle HADEM-ÜL GÜLDEN
...:::C.U AŞKIN SESİ:::... ( ISRARLA YORUM YAZMANIZI RİCA EDERİZ )
HEM ŞUNUDA SÖYLEYEYİM KARDEŞİM GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ YAPITLARIN HAKİKATEN GÜZELSE MUTLAKA OKUYUCU BULUR BU BİN YILDA SÜREBİLİR ...........EDEBİYATLA UĞRAŞTIĞINIZDA SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİRSİNİZ SANIRIM...... SADECE ACİZANE YÜREĞİMLE SİZE BİR HATIRLATMAM OLSUN..........
03-09-2008, 12:43
sevgili aşkın sesi kardeşim yürekten yazmışsın.
bu da senın yürekli oldugunu yüreginde çok şeyler bırıktirdiginin emaresidir yüreginde
aşkı sevdayı güzelikleri yaşamayanlar yürekten yazamazlar yüreginden güzelıkler eksık olmasın
selam ve dua ile yaradana YAR olasın ...
bu da senın yürekli oldugunu yüreginde çok şeyler bırıktirdiginin emaresidir yüreginde
aşkı sevdayı güzelikleri yaşamayanlar yürekten yazamazlar yüreginden güzelıkler eksık olmasın
selam ve dua ile yaradana YAR olasın ...