Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Nice Yıllara Emre Terzi :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Yeni yaşın hayırlar, sağlık,başarı getirsin.Nice yıllara ve nice Ramazanlara hep beraber İnşaAllah.
Yeni yaşın kutlu olsun Emre Terzi
Shy
Ramazanın ilk günü.. Yeni günün ilk saatleri.. Doğum günün kutlu olsun. Hayırlar getirsin inşAllah..
Doğum günün kutlu olsun...Emre Terzi...Rabbim sağlıklı hayırlı nice yıllar nasip etsin...
Doğum günün kutlu olsun kardeşim,hayırlı sağlıklı uzun ömürler diliyorum.
Hayırlarla dolu nice yaşlara...
Rabb'im seni hak yolda rızasına uygun bir şekilde yaşatsın.
Emanetini kabz etme anına kadar emanetini emin ve ömrünü bereketli kılsın.
geç kaldım sanırım:(asuman hızlı davranmış:)rabbim hayırlı öümürler versin kardeşim O nun rızasına uygun ameller işlemeyi nasip etsin bu mubarek günlerin hürmetine de rabbim gönülünün muradını versin inşallah nice senelere hepberaber:Dhilal'in de içten dualarını ileteyim zira neter giremiyor buarasmile
İyiki doğdun iyiki aramızdasın...Rabbim hayırlı,sağlıklı,mutlu ve uzun ömürler versin.
Hepınızden Allah razı olsun tesekkur ederım ..... Hep bırlıkte nıce uzun senelere ınsallah ...
Rabb'im hayırlı ömürler versin.. Emre Abi.. İyiki doğdun ve iyiki aramızdasın..
Biraz geç oldu ama Allah sağlıklı mutlu huzurlu ömürler versin Emre abi...
Şair ruhlu abim benim.... Doğum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı uzun ömürler versin Yuzun her daim gulsun inşallahWink
Doğum günün kutlu olsun abi...Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin inşAllah..smile
sevgıli kardeşım emre dünyaya geldiğin ve hayatının devam ettiği gün olan
doğum günün hayırlı ve huzurlu olsun rabbim seni dünyada ve ahirette hayırla yaad etsin
ve seni razı olduğu kullar zümresinden eylesin selam ve dua ile ..
nice yıllara emre abi
Uzun zamandır fana giremiyordum, tebrikte geçiktim kusura bakma Emre abi.
Mevlâ hayırlı uzun ömürler nasip eylesin, herşeyin gönlünce olması temennisi ile...
Referans Adresler