Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: jingle bells şarkısının tersten okunuşu çok korkunç...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ayyy çok kötü korktum yaaa.
İlk başta bunun neresi korkunç diyodum sonra ağzımın payını aldımBig Grin
Ya leyla ya valla dicek bişe bulamıyorum... smile
Leyla İstanbul'da olsaydım bulup seni gebertirdim.. Bune be..Sad Aklım çıktı Tongue
önemli değil arkadaşalr her zaman..Big GrinBig Grin
allahtan nasılsa müzik diye ekranda msn sayfası vardı. ben bişey görmedim smile
olmadı amaaaaa:@
Bende hiç korkmadım Tongue Oruç başıma vurdu ondan olsa gerek Big Grin

!!! Hemen korkan biriyseniz izlemeyin?

Demedi demeyin.!!!
aaa yapma böyle ablam....Big GrinBig GrinBig Grin
Çok komiktiii ...!!! Bundan mı korkucam smile
anneeee korktumyaa bu ya ben bunun bide değişini biliyorum o da iki resim arasındaki farktı neyse leyla abla allah senin müstehakını versin yaa
(02-09-2008 10:47)Ceylin Yazılan: [ -> ]Ayyyyyyyyyyyyyyy Ççokk fena...Acayip korktum.zaten tırsık biriyim ...

Demedi demeyin.!!!

Aklım çıktı ablammmm yha... SadSad Bide kulaklık takılıydı.. Son ses cırlayınca bi hopladım...Sad
(02-09-2008 17:07)MERVE ÖZDEMİR Yazılan: [ -> ]
(02-09-2008 10:47)Ceylin Yazılan: [ -> ]Ayyyyyyyyyyyyyyy Ççokk fena...Acayip korktum.zaten tırsık biriyim ...

Demedi demeyin.!!!

Aklım çıktı ablammmm yha... SadSad Bide kulaklık takılıydı.. Son ses cırlayınca bi hopladım...Sad

Canım kıyamam ben sana izleme demedim mi?
Big Grin
ehehe bende size dedim çok korkunç diye neden izlediniz...Big GrinBig Grin
ben hiç korkmazdım yaaa ama şimdi korktumBig Grin Big Grin sağol korkuttuğun içinn Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
rica ederim her zaman...Big Grin
sık sık yap bunu içim kalksında az kilo vereyimmBig GrinBig GrinBig Grin zayıflamak için güzel bi yol daha Big GrinBig Grin Big Grin KORKUTUN kendinizi Big Grin
ya başında korkunç falan yazınca önce bi yorumları okiyim dedim .bakılırsa dinlemicem galiba merve çok korkmuş harbiden o kadar korkunçmu yaa o zamn bn dinlemem
ayyyyyyyhhhh bu ne yaaaaaaa çok korktum bir anda çıkınca
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler