Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Hz.Ömer ile Azrail
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hz Ömer azrailin yüzünü çok merak etmektedir,neden bazı insanlar ölürken o kadar acı çekiyor diye.Yüzü nasıldır acaba diyerek azraile yalvarıyor; bana, kötü amelli insanlara nasıl gözükürsün ?banada öyle gözük.Ama azrail; olmaz diyor,buna dayanamazsın.Hz.ömer ısrar edince azrail a.s; ozaman, şimdi arkanı dön diyor ve o kılığa giriyor.
Hz Ömer'e ;''DÖN'' diincce hz. Ömer önüne dönüyor,yüzüne tam bakamadan bayılıyor,çünkü o kadar acı verici bir yüzmüş ki!
Bu sefer hz. Ömer iyi amelli insanlara nasıl gözükürsün ?diince yine arkasını dönüyor , aynı şekilde önüne dönünce azrail a.s'ın yüzüne bakmaya doyamıyor arocıkta mest oluyor...!
Yani azrailin o kötü yüz ifadesini görmemek için elimizden geleni yapalım !(yalnız bunun için değil)
ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM...RABBİM HEPMİZE AZRAİLİ GÜZEL YÜZ İFADESİYLE GÖRMEYİ NASİB EYLESİN İNŞALLAH..AMİN
Ecmain,eyvallah _aleyna_
ibretlik bir kısa payalşım için allah razı olsun fakat böyle kaynağını merak ettim doğrusu...hiç dymamaıştm sahabelere veya alimlere atfadilen böyle kıssalrın kaynaklı olması onemli diye düşnüyorum...
Ecmain...
Kaynağı merak etmişsiniz.Valla bende nerden koyduğumu hatırlayamadım.
Referans Adresler