Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Hoşgeldiniz
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Uzun zamandır sabırla uğraş verdiğimiz forumumuza yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz tekrardan,umarım bir daha aksaklıklarla karşılaşmayız hep beraber yolumuza devam ederiz...

Uzun uzun yazıpta sizi sıkmak istemiyorum,sitemiz inşalllah hayırlara vesile olur...hoşgeldiniz...Shy
ben de yeni üye oldum eşref ziyayı çoooooooooooook seviyorum inşallah beraberiz
inş. ALLAH aksaklıklara izin vermez.
hayırlı olsun
hoşgeldiniz
sonunda açıldı forum. aktivasyonu bekleye bekleye bi hal olmuştum smile
neyse artık yazabiliyorum smile
bu arada tasarım güzel olmuş. ellerinize sağlık. bu konular benim (amatörce) ilgi alanımdır da Cool
evet,amatörce ilgilenen arkadaşlar ilgi alanlarındaki başlıklarda mod olabilirler,irtibata geçmeleri yeterlidir...Hoş geldin yakamoz,senide yönetici arkadaşların arasında görmekten mutluluk duyarız,gerekli başlık forumda var,oradan irtibata geçebilirsiniz..
selamunaleyküm arkadaşlar;
ben de buradyım...eşref ziya ezgileri vazgeçilmezimdir...
site güzel hazırlanmış...emeklerinize sağlık...
birlikte bu siteyi zenginleştirmek ümidiyle...
selametle kalın...
hiba Yazılan:selamunaleyküm arkadaşlar;
ben de buradyım...eşref ziya ezgileri vazgeçilmezimdir...
site güzel hazırlanmış...emeklerinize sağlık...
birlikte bu siteyi zenginleştirmek ümidiyle...
selametle kalın...

aleyküm selam hiba ....teşekkür ederiz inş.dediğin gibi birlikte zenginleştirirz
bende burdayımmm yeni üye oldum ama inşallah daim olacak emeğinize sağlık Allah razı olsun bi eksiği doldurmuşsunuz
Özay Yazılan:evet,amatörce ilgilenen arkadaşlar ilgi alanlarındaki başlıklarda mod olabilirler,irtibata geçmeleri yeterlidir...Hoş geldin yakamoz,senide yönetici arkadaşların arasında görmekten mutluluk duyarız,gerekli başlık forumda var,oradan irtibata geçebilirsiniz..

teşekkür ederim efendim. hoşbuldum. faydam dokunursa neden olmasın ama iki siteyi idare edebilirmiyim diye düşünüyorum mod luk için Rolleyes
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Referans Adresler