Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: EŞREF ZİYA- SENSİZ(AKOR)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
SENSİZ

Lam Em
Yollar sensiz yarını bekler

Lam Em
Yürek sensiz hasreti yükler

Lam Em
Bu can sensiz baharı neyler

F Em
Şehir sessiz sokak sensiz

Lam
Ey gülüm hayatın tadı yok sensiz
G
Tadı yok sevdamın adı yok sensiz
F
Baharı severim özlerim amma
Em F G Em
Güllerin kokusu gelmiyor sensiz

Lam Em
Günler geçmez sen gidince

Lam Em
Yürek sızlar inceden ince

Lam Em
Ölüm ne zormuş ölmeden önce

Lam Em
Şehir sessiz sokak sensiz

Lam
Ey gülüm hayatın tadı yok sensiz
G
Tadı yok sevdamın adı yok sensiz
F
Baharı severim özlerim amma
Em F G Em
Güllerin kokusu gelmiyor sensiz

neyzen:)

eşref abinin eserlerini çalmak için ney notalarını nerden bulabilirim bir fikri olan var mı?
ezgilerinin notalarını bulamazsın vaktim olursa istediklerini çıkarırım... ama enstrümanda zorlucak ezgiler pek yok kulaktan çıkarıp çalabilirsin..Wink dua ile...
Yağmur

Dm
Dışarda yağmur içerde sevda
Gm C Dm
Yağmur toprağa düşer kavuşmak bana )2

Gm F C Dm
Yağmur toprağa düşer kavuşmak bana )2

Dm C Gm Dm
Ayışığında uzak bahçelerde
C Gm Dm
Sen misin esen yoksa rüzgar mı

Gm F C Dm
Ölümmü gezinen köşelerde
C Dm
Sen misin okşayan saçlarımı

neyzen:)

ALLAH RAZI OLSUN BEN HENÜZ YENİ NEY ÜFLEMEYE BAŞLADIM SAYILIR.ÇIKARABİLİRMİYİM BİLMİYORUM.DENERİM YİNEDE. YİNEDE İLGİN İÇİN TŞK EDERİM

vahid 28

bu sözler yürek yakar
kalbe kor düşürür
vahid 28 Yazılan:bu sözler yürek yakar
kalbe kor düşürür

Wink Big Grin
yağmur seni bekleyen bir taşda ben olsaydım...bende yeni yeni gitar çalıyorum...zaman harici diğer ezgiler hemen hemen çıktı ...şimdi inş yağmuru deniycem...teşekürler...elinize sağlık...bu arada neyzen bi ara ist.gelcem inş.düet i mizi unutma kardeşim...
Ceylin Yazılan:yağmur seni bekleyen bir taşda ben olsaydım...bende yeni yeni gitar çalıyorum...zaman harici diğer ezgiler hemen hemen çıktı ...şimdi inş yağmuru deniycem...teşekürler...elinize sağlık...bu arada neyzen bi ara ist.gelcem inş.düet i mizi unutma kardeşim...

unuturmuyum kardeşim benim inş.yapacağız düetimizi...
neyzen ney demek.süpermiş kardeşim Allah ım yardımcın olsun.nefesin kuvvetlendirsin.ney çalmak zor ya ama çalısınca yapabilecegine inanıyorum.bende bi ara neyden ses cıkarmaya calısıyodum.sesi çıkarmayı basardım ama devam etmedim.Allah'ım tekrar yardımcın olsun
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler