Eşref Ziya Fan Sitesi

Tam Görünüm: Dursun Ali &Eşref Ziya Düeti ''Canım Benim''mükemmel!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
ya gerçektan nasıl güzel bişey ya bu zaten canım benim ezgisi harika bi de dursun ali abinin sesinden güzel bi şiir..
candasın canandasın canım benim çok güzel ...
2 mükemmeell sesin birleşmesi bu kadar gzl olabilr işte harikaaa yaa..
evet cok güzel dursun ali erzincanlı eşref abi.cok güzel yorumluyorlar
_sevra_ Yazılan:2 mükemmeell sesin birleşmesi bu kadar gzl olabilr işte harikaaa yaa..

aynen sevracım Wink
gerçekten mükemmel bi çalışma..
dursun alinin muhteşem sesi ve şiirleri eşref ziyayla birleşince dinlemeye doyum olmaz..
ARKADAŞLAR HAKİKATEN SÜPER... BİR ŞEY SORUCAM SAN Kİ EŞREF ZİYA ABİMİZ ALBÜMÜNDEN DAHA FARKLI BİR YORUM KULLANMIŞ YOKSA BANA MI ÖLE GELDİ? AMA KÖTÜ DEMİYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN.EŞREF ZİYA ABİM NE SÖLERSE VE NASIL SÖLERSE ÇOOOOOOOOOOOOOOOK GÜZELDİRRR... smile
eşrefziyakolik Yazılan:ARKADAŞLAR HAKİKATEN SÜPER... BİR ŞEY SORUCAM SAN Kİ EŞREF ZİYA ABİMİZ ALBÜMÜNDEN DAHA FARKLI BİR YORUM KULLANMIŞ YOKSA BANA MI ÖLE GELDİ? AMA KÖTÜ DEMİYORUM YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN.EŞREF ZİYA ABİM NE SÖLERSE VE NASIL SÖLERSE ÇOOOOOOOOOOOOOOOK GÜZELDİRRR... smile

Arkadaşlar forum kurallarını okumak 5 dakikanızı almaz !tamamı büyük yazmak yasak demiştik!!!!
her dinleyişimde daha çok zevk alıyorum iki harika insan biraraya gelince ortaya böyle birşey çıkıyormuş paylaşım için Allah razı olsun kardeşim
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler